La Guàrdia Civil demana col·laboració ciutadana per trobar la Rocío, una menor de 17 anys de Martín de la Jara, Sevilla, que va desaparèixer fa diversos dies a Estepa sense deixar rastre. És mare d'una bebè de quatre mesos que no es va endur amb ella.

Busquen la Rocío, una menor de 17 anys desapareguda a Estepa

Rocío Caíz Pozo, de 17 anys, porta desapareguda des de dijous passat, dia 3 de juny.

La menor, que vestia pantalons texans i una camisa blanca l'última vegada que va ser vista, és a més mare d'una nena de tan sols quatre mesos, que no es va endur.

Va ser l'ajuntament de Martín de la Jara el que va donar la veu d'alarma el cap de setmana. La família de la noia portava des de dijous sense saber d'ella i l'últim en veure-la va ser el pare de la bebè i exparella de la Rocío, que viu a Estepa.

Ruixo desapareguda Estepa / SOS Desaparecidos

La Rocío va desaparèixer a Estepa, Sevilla, fa dies sense deixar rastre i la Guàrdia Civil demana col·laboració ciutadana per trobar-la / SOS Desapareguts

Després de diversos dies sense notícies de la Rocío, la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la recerca i ha pres declaració al noi i a la família de la desapareguda, mentre agents de la Policia Judicial realitzen un rastreig de les trucades i activitat del mòbil de la menor des del dia de la seva desaparició.

Mare d'una bebè de mesos desapareguda diversos dies

A més, s'ha fet una crida a la col·laboració ciutadana per trobar la Rocío. Es tracta d'una noia d'1,50 metres d'altura amb els cabells rossos, llargs i arrissats.

El consistori de la localitat sevillana Martín de la Jara, d'on és natural la noia, també s'ha fet eco i demana la ciutadania que contribueixi amb la informació que tingui per poder trobar a la menor com més aviat millor.

L'alcalde ha assegurat que ha contactat a diversos municipis de la comarca per sol·licitar el seu suport i col·laboració en la recerca. També s'ha expressat el suport des de la institució a la família de la jove.

La seva recerca ha estat catalogada per la Guàrdia Civil com a molt urgent i demanen difusió. Qualsevol persona que tingui pistes sobre el parador de la Rocío pot trucar directament al telèfon 112 o al 062.

ACTUALITZACIÓ: La Rocío va ser assassinada per la seva exparella a Estepa i les seves restes esquarterades es van trobar el dia 11 de juny de 2021.