La Policia d'Austràlia busca pistes per esbrinar la misteriosa mort de dues germanes de 23 i 24 anys. Van descobrir els seus cadàvers fa un mes, quan el propietari del pis va enviar la Policia, ja que feia temps que no pagaven i no donaven senyals de vida. Quan els agents van entrar al pis, van veure els seus cadàvers sense signes de violència, però pensen que han estat víctimes d'un crim, ja que hi ha moltes dades que no quadren.

Asra Abdullah Alsehli, de 24 anys, i Amaal Abdullah Alsehli, de 23; son dues germanes naturals d'Aràbia Saudí que, fa cinc anys, van anar a viure a Nova Gales del Sud, a Austràlia. Segons expliquen diversos veïns de la zona, aparentment, cap de les dues tenia problemes amb ningú i eren persones que feien una vida normal.

El llogater es va començar a preocupar perquè les germanes no pagaven el lloguer

Fa unes setmanes el llogater es va començar a preocupar, ja que aquestes joves van deixar de pagar el lloguer, un fet que li va estranyar molt, ja que mai havien posat problemes amb els diners. A tot això se li ha de sumar que tampoc agafaven les trucades ni responien els missatges.

Per aquest motiu, va alertar a la Policia. Quan van entrar a la casa, van poder comprovar que hi havia els cadàvers en descomposició de les germanes Abdullah Aleshli. Estaven estirades al llit en habitacions diferents i feia temps que havien mort.

La Policia està intentant esbrinar la mort de les germanes Abdullah

Tot i que, aparentment, els seus cossos no presentaven signes de violència, la Policia de Nova Gal·les del Sud pensa que hi ha indicis que fan pensar que la seva mort no ha estat natural: totes dues eren noies joves, han mort a la vegada i no tenien cap malaltia ni patologia prèvia, uns fets que fan saltar totes les alarmes.

Busquen pistes i informació per saber què va passar

"Els detectius volen parlar amb tothom que tingui alguna pista o informació sobre el moviment d'aquestes noies", s'explica al diari New Zeland Herald, on també s'ha dit que, segons la hipòtesi de la Policia, les noies van morir a principis del mes de maig.

L'Asara i l'Amaal eren refugiades i col·laboraven per ajudar a persones en la seva mateixa situació

L'Asara i l'Amaal eren refugiades i col·laboraven en una associació per ajudar a persones que també s'havien vist en la situació d'haver de fugir dels seus països per guerres o persecucions. La mort de les dues noies ha causat gran commoció i la investigació continua oberta a l'espera de saber més dades que ajudin a esclarir les dues misterioses morts.