Un nou cas del que tot sembla indicar es tracta d'una sostracció parental ha generat preocupació a Santa Cruz de Tenerife. Des del passat 27 de març ningú sap res de Vladimir Marcella, un nen d'1 any que està desaparegut des d'aleshores juntament amb la seva mare, Natalia Belavus, de 28 anys. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació i, després de fer diverses gestions, apunten que no es tractaria d'un "fet violent" i que el menor no estaria desemparat, estant en perfecte estat de salut. Tot i això, la investigació segueix en marxa i no s'ha volgut donar més detalls del cas.

Des de l'associació SOS Desaparecidos han demanat ajuda per tal de localitzar el menor i la seva mare. Segons han detallat, el Vladimir amb prou feines mesura uns 70 centímetres, té els ulls blaus i els cabells curts i rossos. Per la seva banda, la Natalia mesura 1,65 metres i també té els cabells rossos i els ulls blaus. Des de l'entitat demanen que si qualsevol persona té una pista sobre la seva ubicació o els ha vist en algun lloc, aportin aquesta informació contactant amb la Guàrdia Civil o amb la mateixa associació.

natalia desapareguda tenerife
El Vladimir ha desaparegut amb la seva mare, la Natalia. / SOS Desaparecidos

Segona sostracció parental a Tenerife en pocs dies

El del Vladimir i la Natalia és el segon cas de sostracció parental que té lloc a Santa Cruz de Tenerife en les darreres setmanes. Pocs dies abans, el 21 de març, ja s'havia produït la desaparició de Sebastián Cobos, un nen de 2 anys, i la seva mare, Mariel González, de 27 anys. Segons el Centre Nacional de Desapareguts, la principal hipòtesi és que haurien viatjat fins a Mèxic, on s'estarien amagant sense que encara s'hagi pogut descobrir el seu parador exacte.

mariel sebastian desapareguts tenerife
El Sebastián, de 2 anys, hauria estat segrestat per la seva mare Mariel. / SOS Desaparecidos