Commoció a Saragossa per la troballa del cos sense vida d'un bebè al mig del carrer aquest diumenge al matí. El petit ha aparegut en un parc de l'avinguda de Anselmo Clavé, a tocar de l'estació de tren del Portillo. Es dona la circumstància que tant el nen, de només vuit mesos, com la seva mare, de 31 anys, havien desaparegut aquest divendres. El Grup d'Homicidis de la Policia Nacional s'han desplaçat fins al lloc per fer les primeres comprovacions i unir-se a la investigació oberta pel Grup de Desapareguts. La dona, Tatiana Diguele Núñez, ha pogut ser trobada poc després i s'ha procedit amb la seva detenció

Un veí ha trobat el cos amagat entre uns arbres 

Segons les primeres informacions, el cos del nen ha aparegut a primera hora del matí. Un veí de la zona estava passejant pel parc, situat a prop del CaixaForum de la capital de l'Aragó, quan, ocult entre uns arbres i uns bancs de formigó, va descobrir un nadó. Va trucar immediatament al 091, però els sanitaris dels serveis d'emergències només van poder certificar la mort del nen. 

El cadàver ha estat traslladat a l'Institut de Medicina Legal d'Aragó per practicar-li l'autòpsia i conèixer les causes de la seva mort. Mentrestant, els efectius de la Policia Nacional espanyola estan pentinant la zona en cerca de qualsevol prova o indici que pugui esclarir què li ha ocorregut al nen. En concret, han mirat les càmeres de seguretat de la zona per saber si ha estat la mare, o alguna altra persona, qui ha abandonat el cos en aquest parc.

Mare i fill van deixar de donar senyals de vida aquest divendres, tot i que la denúncia de la seva desaparició no es va posar fins dissabte. Finalment, s'ha procedit amb la detenció de la Tatiana, que ha estat traslladada a comissaria, tot i que des de la policia no han facilitat més detalls.