Aquest dimarts 14 de febrer la Mònica Cuscó, de 53 anys, va sortir a passejar al voltant del migdia, com acostumava a fer sovint. En aquesta ocasió, però, no va tornar a casa. Els familiars d’aquesta veïna d’Esparreguera (Baix Llobregat), van denunciar la seva desaparició a la Policia Local i des d’aquest dimecres que hi ha un dispositiu de recerca conjunta amb els Mossos d’Esquadra.

 🔴 ACTUALITZACIÓ: Troben morta la Mònica sense signes de violència

 

Desapareguda a les Roques Blaves

Mònica va sortir a caminar, com ho feia habitualment, per la zona boscosa de Can Roca, en concret pel mirador de les Roques Blaves, situat molt a prop de la Riera del Puig, als afores d'Esparreguera. L'operatiu de recerca es va activar cap a dos quarts de quatre d'aquest dimecres, i des de llavors hi treballen 16 dotacions de Bombers, entre ells diverses unitats terrestres del Grup de Recolzament d'Actuacions Especials (GRAE), juntament amb l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) i la Policia Local d'Esparreguera.

Efectius dels Mossos d’Esquadra també col·laboren per trobar la Mònica, amb la seva unitat canina i un helicòpter equipat amb una càmera tèrmica per poder continuar el rastreig de la zona també durant la nit. Durant aquest dijous el dispositiu ha ampliat la seva àrea de recerca cap a Can Sedó, situat entre Esparreguera i la veïna localitat d’Olesa de Montserrat.

Demanen col·laboració ciutadana

En el dispositiu també hi col·laboren molts veïns, així com familiars i amics de la desapareguda, els qui han compartit per les xarxes socials imatges seves amb l’esperança que alguna persona la pugui reconèixer i donar informació sobre el seu parador. Des de Mossos demanen que si algú té alguna pista sobre on es pot trobar, que contacti directament amb ells o amb la Policia Local d’Esparreguera, o trucant al telèfon d'emergència 112