La Mònica Cuscó, la dona de 53 anys que el passat dimarts va desaparèixer a Esparreguera (Baix Llobregat), ha aparegut morta aquest dissabte, segons han informat els serveis d'emergències que treballaven per trobar-la. El seu cos sense vida ha estat trobat per un grup de voluntaris que participava en el dispositiu de recerca. Ara se li haurà de practicar l'autòpsia per determinar les causes de la mort. Els primers indicis apunten a una mort accidental, ja que el cadàver no mostra cap signe de violència. La dona portava desapareguda des del passat dimarts, 14 de febrer, quan va sortir a caminar pel mirador de les Roques Blaves i ja no va tornar a casa. Des d'aleshores no s'havia tingut cap notícia seva fins aquest fatídic desenllaç.

Va sortir a passejar a les Roques Blaves i no va tornar

El passat dimarts, la Mònica, com feia habitualment, va sortir a passejar per la zona boscosa de Can Roca, concretament al mirador de les Roques Blaves, als afores d'Esparreguera. Veient que no tornava, els seus familiars es van preocupar i en van denunciar la desaparició. Els serveis d'emergències van muntar un ampli dispositiu de cerca a la zona per tal de trobar-la. Amb el pas dels dies, el rastreig es va anar ampliant cap a Can Sedó, situat entre Esparreguera i la veïna localitat d’Olesa de Montserrat. Finalment, aquest dissabte s'ha desmuntat l'operatiu un cop s'ha trobat el seu cos sense vida.

En el dispositiu hi han participat una dotzena de dotacions dels Bombers de la Generalitat, amb diverses unitats terrestres del Grup d'Actuacions Especials (GRAE), membres de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) i agents de la Policia Local d'Esparreguera. També hi han participat efectius dels Mossos d'Esquadra amb la seva unitat canina i un helicòpter equipat amb una càmera tèrmica. A més, s'hi havien sumat voluntaris que havien volgut ajudar a trobar-la.