Natalia Hernández 34 anys, és originària de Madrid i fa dos mesos va decidir traslladar-se a Canàries per començar una nova vida en un nou treball. El passat 24 d’octubre se la va veure arribar a l’aeroport de La Palma, però no va recollir la maleta i ningú va veure-la sortir de l’edifici. La família va denunciar la seva desaparició, però fins ara la policia no ha trobat cap pista que pugui esclarir què va succeir aquell dia.

La jove havia viatjat fins a l'illa de La Palma perquè tenia intenció d'incorporar-se a la plantilla d'un hotel de la localitat de Fuencaliente. Se sap que va aterrar a l'aeroport, però se li va perdre la pista gairebé a l'instant, ja que ni tan sols va recollir la seva maleta. A hores d'ara no s'ha trobat res a partir del que poder determinar una direcció concreta per les investigacions. Els agents de la policia no descarten cap hipòtesi, des del segrest fins a una desaparició voluntària, tot i que l'entorn de Natalia nega aquesta possibilitat.

Una de les amigues de la desapareguda ha assegurat al programa d'Antena 3 'Espejo Público' que "ha passat alguna cosa i se l'han emportat a algun lloc". No descarta res, tot i que afirma que haver marxat sense dir res a ningú "no és propi d'ella". Natalia estava passant per una recent ruptura i va aprofitar una oferta de treball a l'illa per canviar d'aires, ja que es trobava "una mica nerviosa i perduda".

Viatjava sense el mòbil

Natalia volia començar des de zero i, a banda de mudar-se de Madrid, havia deixat darrere el seu telèfon; pretenia adquirir un de nou amb un altre número quan arribés a Villa de Mazo, el municipi on tenia previst establir-se. Aquest detall va fer que la seva família no es preocupés immediatament per no rebre notícies d'ella, i van trigar divuit dies a interposar una denúncia.

La policia només té per segur que la jove va arribar a La Palma, i estan treballant intensament per poder detectar alguna pista sobre el seu parador. L’associació SOS Desaparecidos ha activat una alerta a la xarxa de caixers automàtics d’Euronet per tal d’ampliar la recerca a tota la Unió Europea.