Troben el Houcine, un noi de 17 anys que va desaparèixer fa 10 dies a Barcelona. Els Mossos havien demanat col·laboració ciutadana per trobar-lo com més aviat millor.

Col·laboració ciutadana per trobar un menor desaparegut al districte de Sant Martí

El Houcine, de 17 anys, va desaparèixer el 19 de setembre al districte de Sant Martí de Barcelona. La polica catalana ha compartit la descripció del jove per trobar-lo: 1,80 metres d'alçada, és de complexió forta i té el cabell curt i fosc.

En el moment de la desaparició anava vestit amb uns pantalons curts de color negre i una samarreta també de color negre

Els Mossos d'Esquadra demanen col·laboració ciutadana per trobar el Houcine 

"En Houcine va desaparèixer el 19 de setembre a Sant Martí (Bcn). Ajuda'ns a trobar-lo", explicaven els Mossos d'Esquadra a les xarxes socials, on han difós una foto del menor desaparegut i una descripció per trobar-lo com més aviat millor.

Houcine desaparecido Barcelona / Mossos d'Esquadra

Demanen col·laboració ciutadana per trobar el Houcine, un menor de 17 anys que va desaparèixer fa 10 dies al districte de Sant Martí de Barcelona / Mossos d'Esquadra

Busquen la Camila, vista per última vegada a Caldes de Montbui

Aquesta no és l'únic menor desaparegut a Catalunya i, de fet, fa un mes, va desaparèixer la Camila, una nena de 6 anys a qui se li va perdre la pista a Caldes de Montbui (Vallès Oriental). A ElCaso.cat, ens vam entrevistar amb el responsable de SOS Desaparecidos i amb el pare de la nena, que explica que la mare de la menor l'ha segrestat i que els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per trobar-la, ja que es trobarien davant d'un presumpte cas de sostracció parental.

Camila Rebecca Quezada Sldorkevich / SOS Desaparecidos

Camila Rebecca Quezada Sldorkevich va ser vista per última vegada a Caldes de Montbuio (Vallès Oriental) i, presumptament, es troba segrestada per la seva pròpia mare  / SOS Desaparecidos

Sense rastre de la Sandra Culli, desapareguda a Vilassar de Mar fa mesos

El 26 de desembre del 2020, també va desaparèixer una altra persona, en aquest cas una dona a Vilassar de Mar (Maresme), que va anar a donar una volta i ja no va tornar. Durant mesos, la van estar buscant a tot arreu, però el dia d’avui se li ha perdut completament el rastre. La seva última pista va ser unes càmeres de seguretat que la van gravar anant al passeig marítim d'aquest municipi del Maresme. Qualsevol persona que tingui alguna pista de la Sandra Culli, que truqui a la Policia o a SOS Desaparecidos.