Efectius dels Bombers de la Generalitat busquen des de les set de la tarda del passat dilluns un jove, d'uns 20 anys, que es banyava al riu Ebre a Benissanet (Ribera d'Ebre) però no n'ha sortit. Actualment, un dispositiu amb una quinzena de vehicles i una trentena de bombers segueix buscant el jove. Al dispositiu també s'hi afegeix un helicòpter per sobrevolar la zona. 

El cap territorial dels Bombers de Generalitat al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre, Guillem Guinjoan, afirma que, segons testimonis dels fets, el noi va desaparèixer en una escullera al costat del riu, on es concentren tots els recursos des del primer moment, a banda de pentinar més espais. Segons Guijoan, a hores d'ara es donen bones condicions per a la recerca, tant meteorològiques com del riu, amb un cabal no gaire alt, d'uns 120 m³/segon. Els Bombers contemplen, com una de les possibilitats, que el cos pugui estar atrapat entre la vegetació del fons del riu. Tampoc es preveu que hagi pogut allunyar-se gaire més enllà de Miravet. El cos dels Bombers es planteja mantenir el mateix dispositiu aquest dijous i divendres i anar ampliant amb zones més allunyades del darrer punt d'albirament, on el noi va desaparèixer. 

Els amics del jove han donat l'alerta

Els agents de rescat han rebut l'avís per part d'un grup d'amics que acompanyaven el desaparegut. Quan els nois s'han adonat que feia estona que no veien el company han avisat els cossos d'emergència passades les 19.00 hores. 

Els Bombers i Mossos treballen en la recerca del jove

Els joves es trobaven passant el dia en l'entorn del centre d'activitats físiques Omplidor. El cos d'emergències centra la recerca de forma més intensa en l'últim punt on va ser vist el noi. També es fa cerca tant pels vorals com a l'aigua, amb unitats subaquàtiques fent immersions i cinc embarcacions —tres de Bombers de la Generalitat i dues de Mossos d'Esquadra per superfície pel llit del riu—.

En arribar-hi, els agents han situat el punt de trobada a l'embarcador de Ginestà. Per ara, encara no s'ha trobat el cos del jove. Segons l'alcalde de la localitat, Xavier Arbé, el noi no sabia nedar gaire i el riu té corrents d'aigua molt fortes.