Francisco Jiménez porta desaparegut 21 dies i la seva família està desesperada per trobar-lo, per aquest motiu demanen col·laboració ciutadana. Francisco és un home de 40 anys que va desaparèixer a Tortosa (Baix Ebre) el passat 14 de juny. En tractar-se d'un major d'edat, la família va haver de denunciar la desaparició davant els Mossos d'Esquadra vuit dies després, concretament el 22 de juny. Després de més de dues setmanes, continua sense haver-hi cap novetat respecte al cas. 

Francisco va desaparèixer a l'estació de trens de Tortosa

Segons la descripció de familiars, l'home té el cabell de color ros, els ulls blaus, barba i mesura 1,80 cm. L'últim dia que el van veure portava una motxilla blava. En Francisco no té casa fixa i quan va desaparèixer havia d'anar a un càmping de Tortosa on viuen uns familiars. Va agafar un tren direcció a la capital del Baix Ebre, però mai va arribar al càmping. Per aquest motiu, els familiars asseguren que va desaparèixer involuntàriament a l'estació de trens. L'home està incomunicat, ja que va haver de vendre el seu telèfon mòbil per poder comprar-se el bitllet de tren. La seva família li va proporcionar una targeta de crèdit, que no va fer servir. 

Avisar el 112 en cas de veure un desaparegut

La família està preocupada perquè fa molts dies que no saben res del Francisco i, juntament amb l'Associació SOS Desapareguts Catalunya, demanen a la ciutadania que si tenen qualsevol indici ho facin saber. Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra recorden que cal alertar el 112, el telèfon d'emergències, en cas de veure l'home o tenir alguna informació relacionada amb la seva desaparició.