Els familiars i amics del Giles Pooley, un empresari britànic de 47 anys resident a Barcelona, estan desesperats perquè fa gairebé una setmana que no tenen cap notícia seva i que no ha donat cap senyal de vida. Ningú l'ha vist des del passat 8 de març, quan cap a les tres de la tarda era al seu pis al barri del Poble-sec de la capital catalana. El seu company de pis va tornar al vespre, però el Giles havia marxat i mai ha tornat a aparèixer.

Va marxar sense emportar-se el seu gos de qui no se separava

El que més va cridar l'atenció del seu company de pis en veure que el Giles no hi era, però, va ser que no s'havia endut amb ell el Finn, un gos de la raça Husky del qual no se separava pràcticament mai, tal com detalla El Punt Avui. Això va fer saltar totes les alarmes i va fer pensar en la possibilitat de la desaparició. Des d'aleshores s'han intentat posar en contacte amb ell trucant-li per telèfon, però el dispositiu no dona senyal i ningú contesta

Els amics ja han denunciat la seva desaparició als cossos policials, s'han fet càrrec de l'animal i han demanat ajuda a través de les xarxes socials per tal de trobar-lo. L'entitat SOS Desaparecidos, dedicada a la cerca de persones desaparegudes a l'estat espanyol, ha publicat el cartell del Giles amb la seva fotografia i la seva descripció: home de 47 anys, 1,85 d’alçada, complexió normal, cabells canosos i arrissats i ulls negres. El seu entorn creu que podria haver anat a algun altre punt de la ciutat de Barcelona o a Sitges.

L'home viu a la capital catalana des de fa anys, on té muntada la seva empresa de programació digital. Ell mateix es defineix com un productor digital amb més de vint anys d'experiència professional que ha treballat a la televisió britànica i que en els últims temps s'ha especialitzat en pàgines web. La seva inquietant desaparició a Barcelona recorda la de Levi Davis, un altre ciutadà britànic que va ser vist per última vegada a la capital catalana i que també s'està investigant.