Atraquen violentament un repartidor de Glovo al barri del Born, a Barcelona. Diversos individus han apallissat el noi per robar-li enmig del carrer i a plena llum del dia.

Violent robatori a un repartidor de Glovo

Un repartidor a domicili de l'empresa Glovo ha estat víctima d'un robatori amb violència al centre de Barcelona aquest migdia.

Els fets s'han produït cap a les tres de la tarda al carrer Menéndez Núñez, a tocar d'Arc de Triomf, al cèntric barri de Born, també conegut com a barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera.

Segons es pot veure en el vídeo a què ha tingut accés ElCaso.cat, tres homes han tirat a terra al noi quan es trobava en ple repartiment per robar-li les seves pertinences. Quan ja ha caigut, li han donat diversos cops de puny i puntades.

A plena llum del dia al Born

La persona que grava no ha intervingut per separar els agressors de la víctima, i tothom es queda expectant mentre un turista crida: "Que algú truqui a la policia". Després del robatori, els tres individus, que han quedat retratats en el vídeo, fugen.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat de fonts policials, serà la Guàrdia Urbana de Barcelona la que assumeixi la investigació d'aquest robatori amb violència, que ha passat al mig del carrer.

Poc després, de fet, s'han practicat dues detencions amb relació al succés. Dos nois de 24 anys han estat arrestats com a autors de la pallissa i passaran aviat a disposició judicial.

Sis detinguts per apunyalar un noi a Horta

Un altre robatori amb violència va tenir lloc el passat cap de setmana en el marc de les festes del barri d'Horta, també a Barcelona.

Almenys sis nois van apunyalar un jove al carrer Lisboa del districte barceloní cap a dos quarts de sis de la matinada del 19 de setembre.

Horta Barcelona

Barri d’Horta, a Barcelona / GM

Segons va poder saber aquest mitjà, dels sis detinguts, cinc eren menors d'edat i el sisè tenia 19 anys.

Intent de robatori amb ferides d'arma blanca

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís per part dels vigilants del Metro, de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), que van alertar d'una persona ferida per arma blanca a la zona.

Després de rebre l'avís es va organitzar un desplegament amb agents de paisà i uniformats per fer recerca per la zona, amb les informacions que s'havien rebut per part dels testimonis i els detalls que havien pogut recopilar també els vigilants de seguretat de l'estació d'Horta del Metro de Barcelona.

Agentes de Mossos / Mossos d'Esquadra

Agents de Mossos / Mossos d'Esquadra

Finalment, després d'una batuda pel barri, es van poder detenir els sis nois relacionats amb aquesta agressió, que segons les primeres investigacions de la Unitat d'Investigació (UI) de la comissaria d'Horta-Guinardó va ser motivada per un intent de robatori. La víctima va ser assaltada pel grup de joves, com a mínim de sis persones, i quan es va resistir a l'assalt, va ser apunyalat.

El jove arrestat passarà a disposició judicial entre aquest dilluns i dimarts. Els menors, després de ser detinguts, van ser entregats a la Fiscalia de Menors, que els ha deixat en llibertat amb càrrecs.