Assalt a la casa de l'empresari i expilot de cotxes de carreres Kuru Villacieros. L'home, de 73 anys, ha rebut aquest dimarts a la nit una brutal pallissa per part de tres encaputxats que van entrar al seu xalet a la urbanització Los Peñascales de Torrelodones (Madrid). L'atracament va derivar en una agressió amb extrema violència, a la qual els suposats lladres van disparar-li amb una pistola elèctrica tàser i el van colpejar repetidament. Per aquests fets, la víctima ha estat ingressada a l'Hospital Puerta del Hierro de la capital amb politraumatismes al cap, al tòrax i l'abdomen. A més, ha perdut part de la visió d'un ull, on té un hematoma, i no saben si aquest dany podria ser crònic i provocar-li problemes en un futur.

Kuru Villacieros és molt conegut a aquesta localitat madrilenya, especialment per ser el propietari d'una famosa pizzeria que dirigeixen els seus fills. A més, també té un taller de vehicles a Las Rozas, que connecta amb els seus anys de joventut quan era pilot de carreres i per la qual cosa està considerat com el primer Fernando Alonso de l'automobilisme espanyol. "Ha estat una hora i quart de tortura, ens tenien molt ben vigilats", ha assegurat el fill de l'empresari, Miguel, en una entrevista a Telemadrid. "Es van acarnissar amb ell. Li van posar fins i tot una pistola al cap", ha explicat.

Extrema violència per robar al xalet de l'empresari

En aquest atracament, a més, destaca l'extrema violència i la brutalitat emprada pels assaltants. Fins i tot amb el gos de la casa, un pastor alemany, al que també van agredir quan en sortir a defensar els seus amos. Els tres encaputxats, mentre el colpejaven i el lligaven de mans i peus, li van preguntar per la localització de la caixa forta de l'habitatge. Kuru Villacieros va negar-se a dir-los on era, assegurant que no hi havia cap al domicili. En aquest moment, els atracadors van realitzar diverses descàrregues amb les pistoles elèctriques i li van propinar "puntades de peu als ronyons". 

Els lladres, segons expliquen fonts de la família i policials, van abandonar la casa de l'expilot i empresari a Torrelodones després d'emportar-se els diners en efectiu i un cotxe Audi. També sembla que s'haurien endut altres objectes de valor com joies i rellotges. La Guàrdia Civil ha obert una investigació per localitzar i detenir els assaltants, tot i que ja han recuperat el cotxe a pocs carrers del xalet de Kuru Villacieros.