Extrema violència als carrers d'Arbúcies (la Selva). Un jove de 28 anys amb esclerosi múltiple ha rebut una brutal pallissa aquest dilluns per part de dos homes. Els fets van produir-se cap a les tres de la tarda quan passejava amb els seus gossos pel carrer de Francesc Camprodon. La víctima ha denunciat l'agressió davant dels Mossos d'Esquadra i, segons consta a la seva declaració, els individus el van increpar assegurant que estaven "farts" d'ell. Aquest va ser l'inici que va derivar en l'atac aprofitant la seva mobilitat reduïda. Li van agafar el bastó que portava per caminar i van donar-li diversos cops a la cama fins que se la van trencar, tot això mentre un dels assaltants el subjectava per l'esquena per intentar immobilitzar-lo.

El jove ha quedat malferit després de l'agressió. L'home que va increpar-lo és conegut a Arbúcies per vendre droga al municipi, segons ha assegurat la víctima al Diari de Girona. De fet, hauria tingut algun tipus d'enfrontament verbal previament per haver-lo vist traficant amb menors als quals subministrava aquestes substàncies estupefaents. També ha relatat que, a més de la denúncia, la pallissa hauria estat enregistrada en vídeo per les càmeres de seguretat d'un comerç proper del carrer de Francesc Camprodon.

La víctima no ha necessitat ser hospitalitzada després de l'atac

Tot i els cops que li va propinar repetidament un dels homes a la cama fins que se la va trencar, mentre l'altre el subjectava, el jove no ha necessitat ser hospitalitzat i no són greus, segons ha explicat al mitjà citat. Tanmateix, la víctima ha asseverat que pateixen per l'estat del municipi on creu que hi ha "inseguretat" als carrers per culpa del tràfic de drogues. Els Mossos d'Esquadra continuen fent indagacions i pel moment no ha transcendit cap detenció al respecte.