La nit de Reis de 2023 serà recordada a Catalunya per les baralles a Barcelona i l'àrea metropolitana. Després dels dos enfrontaments mortals a la ciutat comtal i l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), s'ha produït un altre davant de la discoteca Downtown de Barcelona, al carrer Doctor Marañón, número 17. En aquest cas, afortunadament, només hi ha hagut tres ferits i ningú ha perdut la vida ni es tem per ella. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, un grup de diverses persones d'origen llatinoamericà, davant de l'establiment d'oci nocturn, s'han tret els cinturons i s'han començat a colpejar amb força amb les sivelles.

Un d'ells ha patit una ferida cranial

Els joves, un cop havien sortit de la discoteca cap a dos quarts de sis d'aquest divendres, han iniciat la disputa traient-se el cinturó i pegant-se entre ells amb les sivelles. Això ha deixat tres ferits, un d'ells greu amb un traumatisme cranial que ha hagut de ser traslladat a l'hospital. Els altres dos també han necessitat atenció mèdica per contusions a la cara i diferents parts del cos.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets i identificar a tots els membres que haurien participat a la baralla, més enllà dels que han hagut de ser hospitalitzats. La policia catalana ha rebut l'avís de la baralla aquesta matinada però quan han arribat a la discoteca Downtown ja s'havien marxat tots els implicats. És per això que, en aquests moments, encara no hi ha cap detingut.

Les altres dos baralles mortals a l'Hospitalet i Barcelona

Aquesta baralla ha estat l'única, fins ara, que no ha deixat cap mort. Les altres dues de la nit de Reis que s'han donat als voltants de la capital catalana han estat la de Nou Barris, a Barcelona, on un jove hondureny ha perdut la vida per les ferides després de diverses ganivetades al carrer i la de l'Hospitalet de Llobregat, on un home d'origen sud-americà també ha mort aquesta matinada al carrer Corominas.