Una festa privada s’ha sortit de mare el passat diumenge a un local de Palma de Mallorca. En un moment donat de la nit, i per causes que no han transcendit, els convidats van començar una baralla multitudinària en la qual es van veure involucrats també els treballadors de la discoteca, i un dels porters va resultar ferit greu quan una de les assistents li va clavar el tacó de la seva sabata al cap.

L'incident va succeir en un local de festes situat a la zona de Can Pastilla de Palma. Al voltant de dos quarts de sis de la matinada, els assistents van començar a barallar-se entre ells fins al punt que el personal de seguretat va haver de desallotjar l'establiment. Però els convidats de la festa no es van donar per vençuts, i van llençar gots i ampolles de cristall contra la façana de l'edifici, trencant fins i tot una vidriera. L'agitació va ser tal que els de seguretat no van poder evitar que tornessin a entrar a la discoteca.

Va agredir al porter amb un tacó d’agulla

En quant van aconseguir tornar a l'interior de la sala se'n van encarar amb el personal que era dins. Una de les agressores va acarnissar-se amb els porters, i va propinar diversos cops a un d'ells amb el tacó d'una de les seves sabates. L'home va acabar amb un fort traumatisme i una bretxa al cap a conseqüència de la brutalitat de l'atac.

La Policia Nacional va acudir urgentment a la discoteca en quant van ser avisats del que succeïa i van posar fi al conflicte. A causa de la gravetat de les ferides del porter agredit, es va sol·licitar la presència d'una ambulància del Servei d'Atenció Mèdica Urgent. Els sanitaris van haver de donar-li diversos punts per tal d'aturar l'hemorràgia i van traslladar al ferit a l'hospital més proper.

Els agents van prendre declaració del personal de la discoteca i dels testimonis presencials, i amb la descripció facilitada pel porter agredit van poder localitzar poc després a la presumpta atacant, una dona de 33 anys. La Policia va procedir amb la seva detenció acusada d’un delicte de lesions greus, i van obrir una investigació per esbrinar el motiu que va originar la baralla entre els assistents a la festa.