El municipi de Calafell ha estat l'escenari d'una brutal agressió a un home que bé podria ser digna de pel·lícula. Els fets van tenir lloc a plena llum del dia a la zona de la plaça Pau Casals, al nucli de Segur de Calafell, just a tocar de les dependències municipals on es troba el cos de guàrdia de la Policia Local. Diverses persones van veure com un home estava corrent pels carrers i saltant per sobre dels cotxes que hi havia estacionats, mentre darrere seu l'estaven perseguint dues persones que anaven amb cascs per amagar la seva identitat i portaven un pal de fusta, que per la descripció dels testimonis semblava un bat de beisbol

Van obrir el cap a un home amb un fort cop amb un bat

L'individu que estava fugint anava demanant ajudar i va intentar aturar un cotxe en marxa, segons detalla el Diari de Tarragona, però els perseguidors el van aconseguir atrapar i li van donar un fort cop al cap amb el bat. La víctima va quedar estesa a terra i va començar a sagnar de manera abundant, mentre els agressors van fugir a la carrera. Ràpidament, va arribar una patrulla de la Policia Local de Calafell que hi havia per la zona i va ser alertada pels testimonis. Van ser ells qui van auxiliar l'home ferit en un primer moment mentre no arribaven els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). També es va activar una patrulla dels Mossos d'Esquadra.

Els fugitius van poder saltar al jardí d'una casa, on van deixar els cascs que portaven i el bat amb el qual havien colpejat la víctima. Posteriorment, es van amagar, però van poder ser detinguts poc després com a presumptes autors d'un delicte de lesions. A hores d'ara es desconeix els motius pels quals els arrestats van agredir la víctima i la relació que existia entre tots dos, però ja s'ha iniciat una investigació per tal d'esclarir les causes del succés.