Tràgic incendi a Segur de Calafell (Baix Penedès). Una dona de 52 anys ha perdut la vida després que el foc calcinés part de la seva casa en una zona residencial del barri pertanyent al municipi de Calafell. Les flames s'haurien originat al menjador de l'habitatge i, pel que sembla, s'hauria expandit arran de la crema d'un sofà. Els fets, segons ha informat l'ajuntament, ha succeït aquest dimecres al migdia, poc abans de la una a l'avinguda Espanya, número 319. La víctima ha estat atesa pels serveis sanitaris però els intents de reanimació no han tingut èxit i, finalment, ha mort.

Incendi al menjador d'un primer pis

L'edifici on s'ha iniciat el foc és un primer pis d'un edifici amb planta baixa més dues plantes, segons han explicat fonts de bombers a ElCaso.cat. Les flames haurien afectat només a aquest domicili. L'incendi s'ha donat per totalment extingit a les 13.27 hores d'aquest dimecres, que és quan s'han realitzat totes les revisions corresponents al monòxid de carboni i poc després de les dues del migdia els efectius de bombers s'han retirat i han donat pas i accés a la policia per fer les perquisicions corresponents.   

Els bombers s'han traslladat després de rebre l'avís de l'incendi, a tres quarts d'una, cap a Segur de Calafell. Ho han fet amb nou dotacions: dues procedents del parc del Vendrell, dues de Vilanova i la Geltrú, dues de Vilarrodona i tres de l'estació central de la regió d'emergències de Tarragona. En aquests moments, els Mossos d'Esquadra, que eren amb diverses patrulles al lloc dels fets, s'han fet càrrec de la investigació per esclarir l'origen del foc i les causes d'aquest, així com de les diligències judicials. A l'operatiu també hi han intervingut quatre unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i una de suport psicològic.