Un boxejador professional lleidatà ha estat detingut aquest dimarts per agredir la seva parella al mig del carrer de la capital del Segrià. La Policia Local va acudir a una alerta segons la qual un home estava colpejant una dona al barri de Cappont. En arribar els agents, tots dos presentaven diverses ferides i han detingut l’home, mentre que la dona ha estat denunciada per un delicte de maltractaments.

Els fets han tingut lloc al voltant de les 15:10 hores entre els carrers Doctora Castells i Bruc de Lleida. Segons avança el diari Segre, l'home, boxejador de professió, havia agafat pel coll la seva parella, la qual es va defensar mossegant-li les galtes. En arribar els agents van separar la parella i la dona va explicar que el detingut l'havia començat a pegar i ella s'havia defensat. L'home, mentrestant, assegurava que no hi havia hagut cap agressió i que només estaven discutint.

Denuncien la dona per maltractament

Tant el presumpte agressor com la víctima presentaven diverses contusions i ferides. L'home tenia unes lesions a la cara producte de les mossegades que la seva parella li havia infligit a l'hora de defensar-se. A causa de les lesions que presentava el detingut, la dona també va ser denunciada per un delicte de maltractaments, tot i que va quedar en llibertat.

Per altra banda, en interrogar les persones que es trobaven en aquell moment al carrer, la policia va comprovar que la versió de la dona era legítima, i van procedir amb la detenció del boxejador acusat d'un delicte de violència de gènere. A l'informe elaborat van destacar la professió del presumpte agressor, ja que podria haver causat lesions greus a la seva parella. Mentrestant, la policia ha obert una investigació per esclarir els fets, i han traslladat al detingut a dependències policials a l'espera que passi a disposició judicial.