Aquest dissabte una boda en el centre de Bucaramanga, Colòmbia, no va acabar precisament sobre rodes. En sortir de l'església, convidats i nuvis van quedar sorpresos en veure el cotxe nupcial immobilitzat amb ceps, ja que estaven mal aparcats.

Casament truncat a Colòmbia

Tot en va passar aquest dissabte 20 de març, a la plaça de la Capella dels Dolors, a prop del parc García Rovira del centre de la ciutat colombiana.

Una parella es casava a l'interior de l'església i, mentre rebien la benedicció del sacerdot, agents de la Direcció de Trànsit de Bucaramanga van immobilitzar diversos vehicles aparcats en la via pública, davant la parròquia.

En sortir de la missa que oficialitzava la unió de la parella, els ja marit i dona van contemplar atònits com el seu cotxe, ple de flors i decoracions nupcials estava immobilitzat per mal aparcament.

Immobilitzen el cotxe nupcial per estar mal aparcats

El vídeo de l'actuació dels agents, viral en les xarxes socials, ha estat durament criticat, però la directora de Trànsit de Bucaramanga, Andrea Méndez, va assegurar que el procediment es va realitzar en conformitat amb les normes, en aquest cas el codi de trànsit, a fi de recuperar l'espai públic.

Fa més de cinc anys que s'imposa aquesta sanció a les persones que aparquen malament a Bucaramanga.

Una dona nua ataca una presentadora de televisió en directe

Un altre vídeo internacional s'ha fet viral també: una presentadora de televisió a Romania que va ser atacada per una dona nua en directe.

Els fets van passar el 19 de març en Acces Direct, un conegut programa de la televisió romanesa. En el vídeo es pot veure com una dona completament nua corre cap a la presentadora amb una pedra a la mà.

Mujer ataca presentadora / Acces Direct

Una dona nua ataca una presentadora de televisió en directe / Acces Direct

La periodista, Mirela Vaida, s'aparta i fuig, esquivant de miracle la pedrada de l'atacant.

El vídeo ha corregut com la pólvora per les xarxes socials i encara s'investiguen les causes de l'atac.