Quan es compra per internet cal anar molt amb compte. No sempre és or tot el que brilla. Alguns cops cal llegir bé les ofertes de les pàgines web i analitzar fins al darrer detall què inclou, o no, una oferta. Sobretot, per evitar el que li va passar a un jove de Tailàndia que va comprar un iPhone 7 per internet i a casa li va arribar una cosa semblant, però que no permetia telefonar ni enviar WhatsApp.

Concretament li va arribar un gran paquet amb una taula que tenia forma d'iPhone 7. Tot i que trist per haver-se quedat sense mòbil nou, l'home sí que va fer-se fotos amb la seva nova taula curiosa i les va penjar a Twitter. Una bona lliçó: cal sempre mirar bé les ofertes que ens trobem per internet. I com més barates són, encara més s'han de mirar.

Un preu molt elevat pel transport de l’iPhone

L'home va trobar l'oferta per internet i tot i que sí que va veure que el preu d'enviament era molt alt, el jove no va perdre ni cinc minuts en verificar què ho motivava. El preu, evidentment, no és el mateix si vols enviar un telèfon mòbil o una taula, ni que tingui forma de telèfon mòbil.

iphone table

Imatge de la taula-iPhone / Cedida

Quan el repartidor li va entregar la caixa ja va quedar sorprès: alguna cosa no quadrava. O eren molts mòbils, o no era l'iPhone que ell havia demanat. Quan ho va obrir, ho va confirmar. 

No va mirar bé l’oferta del iPhone

Per no haver-se llegir correctament l'oferta, l'home havia comprat una taula en forma d'iPhone. No serveix de res, més enllà de poder-hi menjar o estudiar-hi. La taula més "moderna", tot i no ser una iTable d'Apple.

No és una taula qualsevol. L'escriptori en forma d'iPhone disposa d'un botonet a la part inferior, com els mòbils de la poma, i també una caixa que sembla on s'ha de col·locar la targeta SIM. Una taula molt tecnològica, però que no deixa de ser una taula.