Una dona completament despullada ataca una presentadora de la televisió de Romania: li llença una pedra en ple directe.

Una dona despullada ataca una presentadora de televisió

Els fets van passar el 19 de març a Acces Direct, un conegut programa a la televisió de Romania. Tal com es pot veure al vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, la periodista està tranquil·lament presentant el programa quan, de cop i volta, apareix una dona completament despullada.

Mujer ataca presentadora / Acces Direct

Una dona despullada ataca la presentadora d'un programa de televisió de Romania / Acces Direct

Intenta agredir a Mirela Vaida amb una pedra

Quan Mirela Vaida, la presentadora del programa, veu que una dona despullada corre cap a ella disposada a atacar-la amb una pedra, immediatament, s'aparta. No obstant això, la dona continua corrent cap a ella i, de cop i volta, li llença una pedra que, afortunadament, va aconseguir esquivar.

Es desconeixen els motius pels quals la dona volia llençar-li la pedra a Vaida, però mentre l'intentava atacar anava cridant: "Torna'm els diners". La resta de treballadors la va poder retenir i tot va quedar en un petit ensurt, que va ser retransmès en directe.

Possible muntatge per aconseguir audiència

"Aquesta dona s'ha apropat a mi molt ràpidament i m'ha intentat pegar amb una pedra. M'he quedat en xoc perquè no entenia què estava passant. No he estat capaç d'actuar més ràpidament. Tinc sort que no m'hagi fet mal", comenta Vaida. 

Actualment, es desconeixen les causes per les quals la dona ha atacat la presentadora. Algunes persones pensen que es podria tractar d'un muntatge per aconseguir més audiència. Des del programa asseguren que no ha estat un muntatge i que estan investigant el cas.