Bizum s'ha convertit en l’opció preferida de tothom  per enviar diners de manera instantània i sense comissions. Hi ha un truc molt fàcil, però que poca gent coneix per enviar diners a qui no tingui l'aplicació activada.

Com funciona Bizum?

Tot i la seva gran utilitat, hi ha moltes persones que encara no coneixen com funciona aquest servei. Es tracta d'un sistema de pagament que han creat diversos bancs amb la finalitat de fer més senzill el pagament entre els seus clients.

Enviament de diners senzill i sense comissions

Es poden enviar diners amb un simple clic i, el millor de tot: sense comissions. Per aquest mateix motiu, s'ha convertit en el mètode preferit de molta gent a l'hora de pagar i fer comptes amb amics i familiars.

Què passa si envies diners per equivocació a algú que no té Bizum?

No obstant això, a vegades, es poden trobar amb un problema: enviar diners per equivocació a algú que no té Bizum. Què passa en aquest cas? Es perden els diners? Si t'has trobat en aquesta situació, hi ha bones notícies: no es perden els diners. El que passa en aquest cas és que, automàticament, s'envia un missatge al destinatari, convidant-lo a fer-se el compte de Bizum. 

Bizum mobil / Dreamstime

El truc de Bizum que poca gent coneix per enviar diners a aquelles persones que no tinguin aquesta aplicació al mòbil / Dreamsite

En cas que aquesta persona es faci Bizum, els teus diners li arribaran en el moment que es doni d'alta. El destinatari tindrà fins a set dies per registrar-se i, en cas que no ho faci, no perdràs els diners, ja que no s'enviaran a ningú.

Es poden enviar diners a un màxim de 30 persones a la vegada

Aquest no és l'únic truc de Bizum i, de fet, té moltes altres funcions que poca gent coneix, però que són molt útils com, per exemple, l’opció d'enviar diners a diverses persones a la vegada. Es poden enviar diners a un màxim de 30 persones a la vegada. Per fer-ho, només cal afegir tots els contactes de l'agenda que desitgis i, posteriorment, posar la quantitat de diners que els vols enviar.

No es poden enviar quantitats diferents de diners a un mateix grup de persones

L'únic defecte que té aquest últim truc és que no es poden enviar quantitats diferents de diners. Per exemple, si selecciones "enviar 10 euros", s'enviaran 10 euros a cada una de les persones seleccionades, de tal manera que no es poden fer transferències amb quantitats diferents de diners. Si necessites fer un ingrés diferent a cadascun, ho hauràs de fer individualment de manera manual.

Com canviar la resolució de les fotos que s'envien per WhatsApp?

Bizum no és l'única aplicació que té molts trucs que poca gent coneix. De fet, la famosa aplicació de missatgeria instantània WhatsApp també en té una gran quantitat d'opcions desconegudes per molta gent. És el cas de l'opció que permet canviar la resolució de les fotos que envies. A més a més, s'està preparant una nova actualització perquè aquest canvi de resolució es pugui aplicar també als vídeos.