Un bebè d'un any va resultar ferit greu aquest dilluns a la tarda després de caure per la finestra de casa seva, des d'una altura de dos pisos, a Ullà (Baix Empordà). Els serveis d'emergències van rebre l'avís de l'accident al voltant de les set, i fins al lloc dels fets, el carrer de la Roqueta, van acudir patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

Quan van arribar, el nen estava conscient en braços de la seva mare, però visiblement malferit. Els facultatius sanitaris el van estabilitzar i el van donar una primera assistència in situ per una possible fractura de pelvis, segons el Diari de Girona, abans de traslladar-lo a l'Hospital Josep Trueta on va quedar ingressat en estat greu

Un accident domèstic 

El bebè estava a casa amb la seva mare quan va ocórrer la desgràcia. Segons va relatar la dona, el menor ferit es va enfilar al balcó de casa en un moment de descuit perquè havia sentit una colla de nens jugant al carrer, i això li va generar curiositat. Desafortunadament, va perdre l'equilibri en pujar a alguns objectes que hi havia apilats, i va precipitar-se des d'una altura considerable. Immediatament, la mare va baixar del pis mentre trucava al telèfon d'emergències 112 explicant el que havia passat i demanant assistència mèdica pel seu fill. 

El nen va ser evacuat a l'hospital amb l'helicòpter medicalitzat del SEM, mentre els Mossos d'Esquadra prenien declaració a la dona i després d'escoltar el seu relat, van posar en marxa diligències informatives. L'incident s'està tractant com un cas d'accident domèstic. 

Fa unes setmanes es va viure un incident similar a Palma, amb un nen de dos anys precipitat des de la finestra de casa seva, després d'haver pujat al sofà. El menor va patir politraumatismes pel cos i ferides a la cara, i va ingressar a l'Hospital Universitari de Son Espases.