Beatriz Zimmermann, exparella de Tomás Gimeno i mare d'Anna i Olivia, les nenes desaparegudes a Tenerife, afirma que les últimes troballes de la recerca -una bombona i una manta- són "un teatre" per despistar i encobrir la fuga.

Beatriz, mare de les nenes desaparegudes a Tenerife

Beatriz Zimmermann, mare de les nenes segrestades per Tomás Gimeno fa més d'un mes, ha afirmat aquest dimecres en un àudio que la troballa de la manta i la bombona de busseig en el fons del mar li han fet ser més positiva.

Encara que a nivell forense una pesada bombona i una funda nòrdica poguessin significar una cosa tràgica, la Beatriz considera que és "tot un teatre" per emmascarar una fuga, que és el que ella creu que ha passat.

Per argumentar la seva teoria, afirma que si hi hagués alguna cosa més, es trobaria a la mateixa zona en què van ser trobats aquests objectes.

Anna Olivia Gimeno Zimmermann Tenerife / Instagram

La mare de l'Anna i l'Olivia, Beatriz Zimmermann, està convençuda que tot és un "teatre" per encobrir la fuga de Tomás Gimeno amb les nenes / Instagram

"Tot això és un escenari", insisteix Zimmermann, que s'afegeix a la troballa de la cadira infantil el primer dia de recerca a la costa del Puertito de Güímar, després d'aparèixer la llanxa en la qual Tomás Gimeno va ser vist per última vegada.

"Tot un teatre" per encobrir la fuga

La dona, que ha presentat sempre una visió positiva de l'assumpte, malgrat haver-se ensorrat davant dels mitjans en més d'una ocasió, afegeix que per a ella "res no té sentit" i que li sembla "molt boig pujar al vaixell, baixar, portar bosses amunt i avall o carregar el mòbil" si no es tractés d'una fuga.

Vaixell Ángeles Alvariño nenes Tenerife / EFE

El vaixell Ángeles Alvariño, equipat amb un sonar i un robot aquàtic, trobava fa uns dies una bombona d'oxigen i una manta, que eren de Tomás Gimeno / EFE

Opina que si Tomás Gimeno hagués comès una bogeria "tan summament greu", arribant a fer mal a les nenes, hauria estat molt més ràpid i fàcil.

La Beatriz reafirma que la localització dels últims objectes per part del vaixell Ángeles Alvariño, són un bon senyal i que queda poc perquè arribi el dia en què "algú reconegui les nenes i ens truquin i ens diguin que estan de camí i estan bé".

També assegura que les nenes senten l'amor i el suport que està rebent la mare i que quan apareguin "serà gràcies al suport i per la força conjunta" que ha rebut en aquest temps.