La vida de Beatriz González-Rico, coneguda popularment com Bea 'la legionaria' per la seva participació a Gran Hermano 2004, ha fet un gir de 180 graus des que va entrar al mític concurs musical. De fet, quan va esclatar la pandèmia del coronavirus es va quedar sense feina i va començar a acumular molts deutes per pagar el lloguer. Tothom es pregunta com pot ser que hagi canviat tant la vida de la Bea, que tanta polèmica generava a Gran Hermano

Quan va acabar l'edició del 2004, no va fer gaires més aparicions a la tele, fins que sis anys més tard, amb Gran Hermano: El reencuentro va tornar a la petita pantalla per competir un altre cop entre els seus antics rivals de programa. 

Què va fer Bea 'la legionaria' quan va sortir de 'Gran Hermano'?

No obstant això, Bea 'la legionaria' va durar poc en aquesta edició, ja que va ser expulsada per amenaçar una companya. Just després de sortir d'El reencuentro, va llençar-se a l'aventura de Supervivientes, però va durar molt poc i, al cap de poc més de dues setmanes, els telespectadors van decidir fer-la fora de l'illa.

A partir de llavors, va decidir donar-se un descans de la televisió, fins que fa cinc anys, va tornar a aparèixer públicament a Cámbiame, uns fets que van sorprendre a tothom. Després d'això, va posar-se a treballar de cambrera en un local de Getafe (Madrid), fins que va començar la quarantena del 2020 i, igual que la majoria de persones que es dedicaven al món de la restauració, va perdre la feina. 

Bea la legionaria / Cámbiame

Bea 'la legionaria' ha confessat que per la pandèmia del coronavirus es va quedar sense feina i deu més de 2.500 euros / Cámbiame

Beatriz González-Rico va demanar ajuda a l'Estat perquè va perdre la feina

De fet, ella mateixa ho va explicar a Telecinco fa uns mesos: va passar per Sálvame per explicar la terrible situació en què es trobava. Segons deia ella mateixa, l'Estat li va donar una ajuda de 450 euros, ja que amb la covid-19, s'havia quedat sense feina. No obstant això, amb aquesta ajuda no tenia ni per començar, ja que només el lloguer de casa li costava 425 euros. A tot això se li ha de sumar les despeses de llum, aigua i menjar, entre d'altres.

L'exconcursant de 'Gran Hermano' deu més de 2.500 euros de lloguer

Això va provocar que 'La legionaria' de Gran Hermano es veiés immersa en els deutes, tot i que segons assegura ella mateixa, a l'agost va trobar feina i ha explicat que pagarà tots els diners que deu, que són més de 2.500 euros de mensualitats i, de moment, no ha transcendit si ha complert amb el que va dir a Sálvame i ho ha pagat.