"No es va suïcidar, la van matar", esclatava Antonella Olivera, la filla de la famosa Natacha Jaitt, finalista de la sisena edició del programa Gran Hermano, el 2004, i coneguda celebrity dels 2000. Fa tres anys que va ser trobada morta en estranyes circumstàncies en una habitació d'un saló de festes a Buenos Aires i la investigació es va tancar a marxes forçoses i concloent que era un suïcidi o una sobredosi de cocaïna i alcohol.

La filla de Natacha Jaitt, de 'Gran Hermano' 6, explota

Tanmateix, queden moltíssims caps per lligar en el cas de la Natacha, que a més havia revelat diverses trames de corrupció. És per això que tres anys després de la mort de la seva mare, Antonella Olivera ha trencat el seu silenci i ha denunciat en el programa Socialité de Telecinco que la família està convençuda que la van matar: "Ella em venia anticipant que alguna cosa li podia passar, estava sempre acomiadant-se i jo li deia: 'però mama, t'estàs acomiadant i la veritat és que m'estàs espantant'" lamentava la jove al plató, on també va assegurar que tenien proves que contradeien la teoria del suïcidi.

Natacha Jaitt en 'Sálvame' / Telecinco

Natacha Jaitt en 'Sálvame' / Telecinco

El cos de Jaitt, de 41 anys, va aparèixer ja sense vida i despullat sobre un llit en un local de festes de la localitat de Benavídez de Buenos Aires. L'autòpsia va concloure que la causa de la mort era el consum de cocaïna juntament amb una malaltia cardíaca prèvia que, segons la família, mai no li havia estat diagnosticada. "Hi ha molts noms, molta gent involucrada, fins i tot gent de poder. Sempre busquen excuses per no deixar-me avançar amb la causa de la meva mare", continuava denunciant l'Antonella. De fet, arribava a assegurar que havia hagut de sortir de l'Argentina per les pressions que estava patint per voler descobrir la veritat.

"No es va suïcidar, la van matar"

I és que moltes evidències apunten a un possible assassinat en el qual entren diverses possibilitats: el primer sospitós és l'actor Fabián Gianola, que havia de declarar davant d'un tribunal argentí per sis denúncies d'abús sexual el passat 17 de desembre, però va acabar no presentant-se. Una de les seves víctimes havia estat presumptament Jaitt, que va denunciar els fets en el seu compte de Twitter el 2018, acusant-lo d'haver-la obligat a realitzar-li sexe oral durant un rodatge.

Natacha Jaitt

Natacha Jaitt / Arxiu

D'altra banda, el mòbil d'un assassinat podria estar relacionat amb les mediàtiques declaracions de la Natacha un mes abans de morir, que va acusar d'abús sexual futbolistes i altres personatges rellevants, creant un gran escàndol a l'Argentina. I és que en diversos programes televisius va denunciar haver estat víctima d'abusos per part de personalitats importants, que va nomenar amb inicials i noms de pila. A més, el 2018 també va formar part d'un escàndol després d'acusar en televisió periodistes, polítics i futbolistes de participar en una xarxa de pederàstia.

Precisament després d'això, la mateixa Natacha escrivia en el seu compte de Twitter: "No em suïcidaré, no em passaré de merca (droga) i ofegaré en una banyera, no em pegaré cap tret, així que si això passa no, no vaig ser jo. Guardin aquest tuit". I és tan sols un exemple de la presumpta veritat per descobrir que la família pretén destapar i esbrinar.