La periodista Sara Carbonero i Isabel Jiménez, la seva sòcia, han venut Slow Love, la seva marca de roba amb què van decidir aventurar-se al món de la moda el 2015. El comprador és Tendam, una de les empreses tèxtils més importants d'Espanya que és propietària, de Cortefiel, entre moltes altres firmes.

La firma de Carbonero i Jiménez passarà a operar com una marca més del gran grup en un altre pas més per la seva estratègia omnicanal impulsant així el projecte que va iniciar la periodista de Radio Marca i exparella d'Iker Casillas.

Jiménez i Carbonero han treballat a fons en el projecte des del principi, no únicament en l'apartat del disseny, també en la seva manera de comunicar a través de les xarxes socials i aspectes estètics com ara sessions de fotos o la selecció del personal.

Mantindran control sobre la marca

Tendam va emetre un comunicat en el qual anunciaven el seu nou acord a través de la seva pàgina web: "Slow Love, que ha estat treballant amb Cortefiel des de l'estiu passat, veurà un creixement important gràcies a la seva associació amb Tendam, beneficiant-se de la sòlida estructura operativa de la companyia. El control creatiu de Slow Love quedarà en mans de les seves fundadores, Sara Carbonero i Isabel Jiménez".

Tendam aposta per un model en qui dona llibertat als seus creadors principals i s'ocupa d'augmentar el seu potencial en altres apartats com ara la distribució i el prestigi que comporta tenir darrere una companyia rellevant com és l'entitat presidida per Jaume Miquel.

Sara Carbonero 2 EP

Sara Carbonero / Europa Press

Marie Castellví-Dépée, directora general de Cortefiel, es va mostrar molt il·lusionada amb el projecte: "L'any passat vam començar una col·laboració molt reeixida entre Slowlove i Cortefiel, i avui estem encantats d'anunciar que amb aquest acord estem portant la relació encara més lluny. En la fase inicial, el nostre principal objectiu és donar suport a Slow Love a mesura que evoluciona i es prepara per créixer. La marca es beneficiarà dels recursos, l'organització corporativa i l'experiència operativa de Tendam", va dir.

Retorn a Madrid

Després d'anunciar la seva separació d'Iker Casillas, exporter del Reial Madrid i de la selecció espanyola, va tornar a Madrid per treballar en Radio Marca, la cadena amb què va començar en l'àmbit de la comunicació quan encara estava en tercer de carrera.

Carbonero ha treballat en alguns dels mitjans de comunicació més importants d'Espanya i va destacar en el periodisme esportiu. Fins i tot va arribar a formar part de l'equip informatiu de cadenes internacionals com ara Televisa (Mèxic) i Prèmium Calcio (Itàlia).

Després de superar els seus problemes de salut va tornar a treballar en els mitjans i des de 2020 participa en els programes T4 i ¡Què el baile no pare!Radio Marca, la cadena líder en informació esportiva a la ràdio espanyola.