Nova batalla campal a Lleida. Els Mossos d'Esquadra han hagut d'intervenir aquesta nit a la capital del Segrià després de l'inici d'un enfrontament entre diverses persones, totes de nacionalitat estrangera, la majoria d'origen sud-americà, segons han explicat fonts de la policia a ElCaso.cat. En la batussa hi han participat, com a mínim, un centenar de persones.

 

Tal com es pot veure a les imatges enregistrades per un veí i a les quals ha tingut accés ElCaso.cat, l'enfrontament s'ha iniciat al voltant de les deu del vespre al carrer de Ramon Llull, davant d'un dels bars més coneguts d'aquesta zona, habitualment freqüentat per persones de nacionalitat dominicana i colombiana, que han estat els protagonistes d'aquesta nova baralla tumultuària. Ara per ara, es desconeix què ha motivat aquesta baralla, però res fa pensar que pugui ser per coses bones.

Ni denúncia ni ferits, oficialment

A les imatges d'aquesta nova batussa a Lleida es pot veure com alguns dels homes que participen en la baralla fan ús d'armes blanques i altres intenten també atacar l'altre grup amb llançaments de pedres i cops de puny. No consta, oficialment, que hi hagi ferits. Quan les patrulles dels Mossos d'Esquadra van arribar a la zona, els participants en la baralla es van dissoldre i ningú va voler col·laborar amb la policia. Tampoc ningú ha presentat denúncia. La Unitat d'Investigació de la comissaria de Lleida, d'ofici, investigarà els fets, si bé, així ho avancen des de la policia catalana, tindrà un recorregut limitat si cap de les parts presenta denúncia.

Tensió a Lleida

Els incidents es van sumant a Lleida, a la capital i també als municipis de la vora. Fa pocs dies els Mossos van detenir a tres homes, també sud-americans, que havien assaltat amb armes blanques una casa d'apostes i jocs d'atzar. També s'han detingut diverses persones relacionades amb robatoris a l'Horta de Lleida.