Els robatoris a l'Horta de Lleida no s'aturen. Des de fa mesos els assalts en domicilis situats en aquesta zona de la capital del Segrià són constants i perillosos per la gran violència que es fa servir, amb entrades estant els inquilins dins les cases i sent atacats per la força o adormits amb alguna substància. Davant aquesta circumstància, que va generar una gran alerta entre els veïns, des del passat mes d'abril s'ha incrementat la vigilància a la zona i ha augmentat el patrullatge que hi fan tant des de la Guàrdia Urbana com des dels Mossos d'Esquadra. Es fan controls dos cops per setmana, hi ha més presència policial durant les nits i els caps de setmana, es té un control dels vehicles que circulen per la zona i es fan vigilàncies des de l'aire amb drons.

Quatre lladres detinguts en els darrers dies

Totes les mesures dutes a terme per la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra no han aconseguit allunyar els lladres de l'Horta de Lleida, que segueixen actuant sense importar-los que puguin ser enxampats, si bé sí que ha provocat que molts d'ells puguin ser detinguts i que acabin sense sortir-ne de manera impune. En aquest sentit, la Guàrdia Urbana ha detingut quatre lladres en els darrers dies. Aquest dimecres, tres d'ells van ser descoberts in fraganti a la partida de la Femosa quan robaven cablejat telefònic. Se'ls va intervenir les diferents eines que feien servir i el camió de petites dimensions que duien per carregar i transportar el material sostret, que va ser traslladat al dipòsit municipal i posat a disposició del jutge.

A la partida d'Albarés, un lladre va poder ser detingut després d'intentar entrar a robar en un domicili amb la seva propietària a dins. La dona, però, el va veure a temps i va alertar la policia. En veure's descobert, l'home va fugir corrents i, en un operatiu conjunt entre la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra, va poder ser detingut a l'entrada d'Albatàrrec.  Des que es va iniciar el dispositiu especial a l'Horta de Lleida pels robatoris el passat mes d'abril, s'han detingut onze persones per robatoris amb força en interior de domicili consumats o en grau de temptativa.