Una baralla de matinada en una casa de Terrassa, al Vallès Occidental, acaba a ganivetades i amb quatre persones ferides. Encara es desconeix quin va ser el motiu, però els quatre implicats van haver de ser ingressats a l'Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Batalla campal en un pis de Terrassa

Els fets es remunten a la matinada de dissabte, segons informa aquest dilluns la Policia Municipal de Terrassa.

Passada la mitjanit, van rebre diverses trucades de veïns del carrer Mare de Déu de las Angustias, al barri de Ca n'Anglada de la cocapital del Vallès Occidental.

Tots alertaven d'una discussió molt forta entre diverses persones en un domicili del carrer, on s'hi van desplaçar diverses unitats del cos.

policia terrassa

Policia Municipal de Terrassa / Arxiu

Dins l'immoble, els agents van trobar un home ferit per arma blanca. Atesa la gravetat de les ferides, es va avisar el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que va acudir per atendre'l.

I minuts després es trobaven dues persones ferides més, un també amb ganivetades i el presumpte causant de les punyalades, que presentava "una ferida incisa-contusa de gravetat al cap", causat per un fort cop que li havia obert el cap.

Ganivetades i cops de tornavís: quatre ferits

Segons van poder esbrinar els agents, l'agressor s'havia barallat amb una quarta persona, que després de ser atacat havia marxat de la casa.

Les investigacions i els testimonis dels veïns també van descobrir la cronologia dels fets.

Els dos primers ferits havien accedit amb violència a casa de l'agressor, acompanyats d'una tercera persona. Allà s'havien barallat amb l'home i havien rebut diverses ferides per arma blanca. El tercer intrús, després de la baralla, havia fugit pels terrats del barri, provocant danys a altres propietats.

Les armes encara les portaven a sobre. Després d'escorcollar els homes, els agents van poder decomissar dos ganivets, a més d’un tercer ganivet -que hauria estat l’utilitzat en els apunyalaments- i un tornavís -que hauria estat utilitzat per provocar la ferida al cap- amb restes evidents de sang.

Fugit i trobat poc després amb ferides al gluti

Més tard, ben entrada la matinada, els Mossos d'Esquadra van informar la Policia Local que havien trobat el quart implicat, que havia fugit. Va ser localitzat amb dues ferides greus per ganivetades al gluti.

Al final, tots els agredits i van haver de ser traslladats amb ambulància a l'Hospital Universitari Mútua Terrassa de la ciutat, on van haver de ser intervinguts quirúrgicament per les ferides rebudes.

Hospital de Terrassa / Wikimedia Commons

Hospital de Terrassa / Wikimedia Commons

També a Terrassa, es va fer públic el final d'un cas molt important la setmana passada. Els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional van poder tancar el segrest que va patir, a la ciutat vallesana, un dels empresaris de la nit de Barcelona.

Resolt el segrest d'un famós empresari a Terrassa

Els fets van passar el mes d’abril de 2021 quan un grup de persones van assaltar l’home, que regenta diversos locals d’oci a la capital de Catalunya, i el van traslladar de Terrassa a un pis del districte de Sant Martí, a Barcelona.

La família de l’empresari de l’oci nocturn de la ciutat de Barcelona va posar el segrest en coneixement dels Mossos d’Esquadra, que van iniciar una investigació juntament amb la Policia Nacional. 

Tot i que la policia no ha volgut donar detalls d’aquesta operació, aquest mitjà va poder saber que, entre els arrestats, hi ha persones de la confiança d'un famós narco i que ell, Rachid Gdari, va ser enviat a presó, acusat de delictes de segrest i robatori.