Nova baralla multitudinària a Platja d'Aro (Baix Empordà): han detingut dues persones per agredir i donar cops de puny a la Policia.

Baralla multitudinària a Platja d'Aro

La Policia Local de Platja d'Aro va haver d'intervenir en una baralla multitudinària a la sortida d'una discoteca del municipi, que va acabar amb dos joves detinguts, crits i agressions contra els agents.

Els fets van tenir lloc la matinada de dijous, just quan entrava en vigor l'estat d'alarma. Quan els policies van anar a dissoldre la baralla, una cinquantena de joves els van escridassar. Els agents van detenir dos nois per agredir-los i donar-los cops de puny.

Setmana moguda a Platja d'Aro

En tan sols una setmana, la policia ha fet fins a cinc detinguts a Platja d'Aro. Entre ells, una parella d'estafadors que van enganyar un avi amb l'estafa del retrovisor, i que van aconseguir que l'home els donés 200 euros. Els van atrapar gràcies a les càmeres de videovigilància.

Platja d'Aro (Baix Empordà) és un dels municipis que té toc de queda. Però això no evita que hi hagi problemes de nit. La matinada de dijous, al voltant de la una, hi va haver una baralla tumultuària en una zona propera a una discoteca, que va acabar amb dos detinguts i crits contra la Policia.

Detenido / Pxhere

Detenen dues persones en una baralla multitudinària a Platja d'Aro (Baix Empordà) aquest dijous / Pxhere

Un dels joves va començar a donar empentes i cops als agents

Era l'hora en què la discoteca, que ara funciona com a bar, ja havia tancat i la gent sortia al carrer. Un grup de deu persones va començar a barallar-se. La Policia Local va anar a separar-los, i quan els estava identificant, un dels joves va començar a donar empentes i cops als agents. Per això, el van detenir.

Els policies contra 50 joves

Mentre això passava, una cinquantena de joves que sortien del local van començar a escridassar els agents, a insultar-los i a exigir-los que alliberessin l'arrestat. Es van haver d'activar reforços i fins al lloc van acabar anant-hi cinc dotacions, entre Policia Local i Mossos, que van haver de fer un cordó de seguretat.

Una nova baralla entre dos joves davant la comissaria

En paral·lel, es va iniciar una nova baralla entre dos joves. Aquesta, just al davant de la comissaria. Quan un dels policies va voler identificar-los, un dels nois el va agredir a cops de puny. Per això, també el van arrestar. Els dos joves, de 21 anys, no tenen antecedents policials. Se'ls acusa d'un delicte de resistència, desobediència greu i atemptat contra agents de l'autoritat.