Nou cas de violència masclista: detenen un noi de 21 anys per pegar la seva exparella al mig del carrer a Platja d'Aro (Baix Empordà).

Violència masclista a Platja d'Aro

La Policia Local de Platja d'Aro ha detingut un noi de 21 anys per agredir la seva exparella de la mateixa edat al mig del carrer. Els fets van passar la matinada de dissabte a diumenge. La Policia va rebre l'avís poc després d'un quart de dues de la matinada. Un testimoni va trucar al 112 explicant que a l'avinguda Cavall Bernat hi havia un home agredint una noia.

Dos antecedents per pegar la seva exparella

Quan els agents hi van arribar, van trobar la víctima amb diversos cops a la cara i se la va derivar als serveis mèdics. La noia els va explicar que havien estat parella durant un temps, però que ja no estaven junts.

Cap dels dos és veí del municipi i tot apunta que es van trobar i va començar la discussió, que va acabar amb l'agressió. Els agents van arrestar l'home, que tenia antecedents per dues agressions més a la víctima.

Detenido / Pixabay

Un noi de 21 anys detingut per agredir la seva exparella a Platja d'Aro (Baix Empordà) / Pixabay

Malauradament, aquest no ha estat l'únic cas de violència masclista dels darrers dies i, de fet, la setmana passada dos homes van matar les seves parelles a Catalunya, fet que va causar gran commoció.

Crim masclista a Creixell

El primer cas es va donar a Creixell (Tarragonès): un home va matar a trets la seva parella i, després, es va suïcidar disparant-se al cap. Els agents estan investigant el cas com a violència masclista i la investigació es troba sota secret de sumari.

Mata la seva dona a Corbera

Al cap de pocs d'aquest primer crim, un altre home també va cometre un assassinat masclista a Corbera de Llobregat (Baix Llobregat): un home va matar a ganivetades la seva parella i després es va suïcidar. Va ser el seu fill de 13 anys qui va entrar a casa i va trobar els cadàvers dels seus pares.