Els Mossos d'Esquadra busquen un grup d'individus per un apunyalament mortal a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès, Barcelona). La passada nit de divendres, un home de 44 anys que dormia en una furgoneta abandonada va resultar ferit de gravetat fruit d'un apunyalament amb arma blanca. La policia ha obert una investigació per esclarir els fets i busca el grup d'atacants per un delicte d'homicidi. 

Els fets van succeir la nit del passat divendres 27 de maig prop de les onze de la nit a l'avinguda de Catalunya, al barri de la Florida. Un individu de 44 anys, de qui no ha transcendit més informació, es trobava dormint a l'interior d'una furgoneta abandonada quan un grup d'individus va assaltar-lo violentament amb una arma blanca. La víctima va resultar ferida de gravetat i va ser traslladada a l'Hospital de Bellvitge on, malgrat els intents i esforços per salvar-li la vida, va acabar morint de matinada. 

Els Mossos investiguen els fets i busquen els atacants

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Sud, dels Mossos d'Esquadra, ha obert una investigació per tal d'aclarir les circumstàncies de la mort de l'home. Tal com han confirmat fonts policials a ElCaso.cat, l'agressió estava motivada per una baralla prèvia, la qual també s'està investigant. Per ara, els Mossos no han pogut identificar el grup d'atacants i, per tant, no s'ha efectuat cap detenció

Un punt conflictiu on captaires i rodamons protagonitzen conflictes

L'agressió es va produir a l'inici de l'avinguda de Catalunya, un punt on els Mossos han d'acudir sovint a causa dels conflictes que s'hi generen, normalment motivats per baralles que es produeixen entre captaires, rodamons i persones borratxes. En aquesta mateixa zona, un elevat percentatge de la població que hi viu es veu obligada a fer-ho en condicions precàries, com és el cas de l'home apunyalat mortalment. 

L'Hospitalet acumula tres incidents mortals el mes de maig

Aquesta no és la primera baralla que es produeix a la ciutat recentment. Poc menys d'un mes enrere, es va produir una baralla entre drapaires que va resultar en un apunyalament mortal. En aquest cas, un jove de 25 anys, a qui els Mossos tenien plenament identificat per diversos incidents previs, va apunyalar al tòrax a un home de 55, que va morir a l'instant. Una setmana després d'aquests fets, es va saber que un home estava en estat crític després que la nau abandonada on malvivia s'incendiés a causa del foc que ell mateix havia encès per cuinar. Amb aquest últim episodi mortal, són tres els incidents mortals que la ciutat de l'Hospitalet acumula durant el mes de maig, dos d'ells motivats per baralles violentes. Per si foc poc, el mes d'abril, un home va morir en un tiroteig relacionat amb el tràfic de marihuana.