Detenen un noi de 28 anys que va mossegar el penis a un altre de 24 anys a Elx, Alacant, després d'una baralla al carrer en ple toc de queda.

Baralla a Elx entre una parella i un conegut

El passat 14 d'abril, cap a dos quarts de dues de la matinada, en ple toc de queda, una baralla va tenir lloc al barri de La Puñalá de la localitat alacantina d'Elx.

Segons va declarar la víctima als agents que van acudir després de la trucada al 112 demanant ajuda, ell passejava amb la seva dona pel carrer quan es van creuar amb un conegut dels dos. Aquest, que mostrava clars símptomes d'estar borratxo, el va increpar i es va desencadenar una baralla.

En mig de la batussa, el presumpte agressor va agafar la víctima pels glutis i, en quedar el seu cap a l'altura de la cintura, va mossegar els genitals el noi, de 24 anys, informa el diari Levante. Durant diversos segons, el noi va quedar enganxat a la bragueta de l'atacat, que va cridar de mal i va intentar escapolir-se.

Li mossega el penis: punts de sutura

De fet, en veure que no se soltava, li va clavar diversos cops de puny, una desena almenys, perquè parés. La dona també va intentar ajudar-lo i va rebre un cop de colze. Uns nebots de l'agressor també van acudir en ajuda del seu tiet i va continuar la tangana.

Policia Nacional / Europa Press

Detenen un noi de 28 anys a Elx, Alacant, per haver mossegat el penis d'un altre, de 24 anys, en una baralla / Europa Press

Finalment, van aconseguir que el deixés anar, però encara li va clavar una altra mossegada al braç. Llavors, van trucar i l'agressor va fugir.

En arribar, la Policia Local i Nacional van anar a la recerca del sospitós que van localitzar i identificar, però no el van detenir perquè la baralla semblava més lleu del que va ser. De fet, l'atacant va ser traslladat al centre de salut per les lesions del forcejament.

Però quan el noi agredit va ser examinat, van determinar que les ferides eren greus, ja que va necessitar tres punts de sutura al penis. I per les lesions va ser detingut l'altre implicat, que va declarar que havia estat atacat per dos homes i després de caure a terra es va intentar defensar i va mossegar un d'ells, sense recordar en quina part del cos.

Se l'acusa d'un delicte de lesions greus i passarà aviat a disposició judicial.