Diverses persones graven una brutal baralla en el Port Olímpic de Barcelona, al restaurant La Barca de Salamanca. Clients i cambrers es van embolicar en una baralla per una cigarreta, que va acabar amb vaixella i mobiliari trencat, així com diversos ferits.

Brutal baralla en el Port Olímpic de Barcelona

Els fets van tenir lloc aquest diumenge al restaurant La Barca de Salamanca, ubicat a la zona del Port Olímpic de Barcelona, una de les parts més turístiques de la ciutat. Segons ha confirmat el mitjà La Vanguardia, el conflicte va començar quan uns clients del local van encendre cigarrets a l'interior. Els cambrers els van demanar que els apaguessin i tot es va torçar, ja que els fumadors van respondre de forma molt violenta.

Es va iniciar una acalorada discussió que va continuar escalant en agressivitat: els clients van començar a llançar plats i gots de vidre pels aires, així com van bolcar cadires. Els cambrers van intentar fer-los fora, però van respondre amb cops, desembocant en una espècie de batalla campal entre treballadors i clients.

Cambrers i clients a cops per un cigarro

Després de treure'ls de l'establiment, la baralla es va agreujar i els cops van ser gravats des de l'interior d'un cotxe per una persona que va publicar el vídeo a les xarxes socials. En les imatges, recollides pel mig Barna Diario, es veu l'interior del local destrossat i la resta de comensals aixecant-se espantats i comentant la situació.

Una vegada fora, es pot veure com es comencen a pegar cops de puny i puntades de peu, acabant un dels clients a terra, des d'on continuava insultant i donava cops a l'aire. Després d'aixecar-se es dona un nou assalt i un altre cau a terra, rebent puntades de peu i cops dels treballadors del restaurant, als quals se'ls acaba fins i tot tacant la camisa blanca d'uniforme amb sang.

Part de danys en La Barca de Salamanca

Finalment, els cambrers tornen a l'establiment, on els encarregats ja havien avisat la Guàrdia Urbana de Barcelona, que va obrir un informe per danys a la propietat, segons el mateix mitjà.

No és la primera baralla produïda a la capital catalana en els últims mesos. De fet, aquestes setmanes d'estiu s'han produït diversos aldarulls que també han inclòs a agents dels Mossos d'Esquadra i de la policia barcelonina.

Aldarulls a les festes majors

Les festes majors de localitats i barris han acabat amb aldarulls. Aquest va ser el cas de les celebracions al barri de Sants de Barcelona, on el cap de setmana passat es van desallotjar almenys 25.000 persones i es va detenir una persona per atemptat contra agent de l'autoritat. Perquè en l'actuació policial es van llançar pedres i objectes contra els cotxes oficials i els agents, amb un resultat de sis mossos ferits de caràcter lleu.

Guàrdia Urbana Barcelona / Europa Press

Guàrdia Urbana Barcelona en Sants / Europa Press

Una cosa similar va passar a la Seu d'Urgell, on les festes van acabar a cop de porra. Un grup de joves que feia botelló en la plaça del Carme de la localitat es va enfrontar als agents dels Mossos d'Esquadra i van acabar rebent diversos cops de porra.

Després, unes 300 persones van ser desallotjades, encara que no sense esforç, ja que els nois que es trobaven al carrer es van mostrar molt hostils cap a la policia i van arribar fins i tot a atemptar contra algun dels mossos.