L'última nit de les festes de Sants de Barcelona ha acabat amb aldarulls, policies ferits i apunyalaments. A ElCaso.cat hem tingut accés a més detalls sobre els fets, que han acabat amb, almenys, una persona detinguda.

Aldarulls l'última nit de les festes de Sants

Seguint amb el modus operandi de les nits anteriors, les festes de Sants han acabat amb aldarulls, llançament d'objectes i destrosses immobiliàries i a vehicles. Per si no fos poc, han fet llançaments massius contra els cotxes dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Barcelona i sis mossos han acabat ferits de caràcter lleu, segons ha pogut saber ElCaso.cat.

Guardia Urbana Barcelona / Euorpa Press

L'última nit de les festes de Sants ha estat protagonitzada per molts aldarulls, apunyalaments i una persona detinguda per atemptar contra els agents de l'autoritat / Europa Press

Un detingut per atemptar contra els agents de l'autoritat

En total, han desallotjat 25.000 persones i una persona ha acabat detinguda pels Mossos d'Esquadra per atemptar contra els agents de l'autoritat, de la qual no han transcendit sobre la seva identitat. 

Apunyalaments a la Barceloneta i a Nou Barris

Paral·lelament a la celebració de les festes de Sants, també s'han produït dos incidents a Nou Barris, on hi ha hagut punyalades i a la Barceloneta, on dues persones han estat apunyalades, segons expliquen fonts policials a ElCaso.cat.

Un lladre clava 30 punyalades a un farmacèutic de Barcelona

Malauradament, aquest no ha estat l'únic succés dels darrers dies a Barcelona i aquesta setmana també s'ha produït un apunyalament a Montbau: un lladre va entrar a robar en una farmàcia i el treballador, en intentar treure l'arma a l'atracador, aquest el va apunyalar fins a 30 vegades. El vídeo ha corregut com la pólvora a les xarxes socials i, afortunadament, el farmacèutic només va quedar ferit de caràcter lleu.

Un pare assassina el seu fill de 2 anys a Barcelona

Aquesta setmana, també han passat més successos a Barcelona. El més rellevant, el d'un pare que, presumptament, ha assassinat el seu fill de 2 anys en un hotel de l'avinguda del Paral·lel i que ha fugit després del crim.

Els Mossos d'Esquadra porten gairebé sis dies intentant-lo localitzar i han difós una foto de l'home i una petita descripció per intentar localitzar-lo com més aviat millor. Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que es posi en contacte amb Emergències 112 com més aviat millor, ja que el Martín Ezequiel està en crida i cerca pel presumpte assassinat del seu fill.