Més aldarulls a Catalunya: els Mossos d'Esquadra acaben a cops de porra a la Seu d'Urgell (Alt Urgell) per un grup de joves que estaven bevent al mig del carrer.

Aldarulls a la festa major de la Seu d'Urgell

Els fets van passar divendres a la matinada a la plaça del Carme de la Seu d'Urgell i, tal com es pot veure al vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, els joves que en aquell moment es trobaven al carrer, s'enfronten amb els Mossos d'Esquadra i acaben a cops de porra.

Botellón de 300 persones al mig del carrer

Tot va començar cap a les 0:30 durant el transcurs de la festa major quan unes 300 persones, moltes d'elles menors d'edat, es van reunir al carrer per fer un botellón. Quatre agents de la Guàrdia Urbana van intentar dissoldre el botellón, però no ho van aconseguir. Per aquest mateix motiu, van avisar a la Policia Local i als Mossos d'Esquadra, que immediatament es van desplaçar fins al lloc dels fets.

En veure la presència policial, els joves es van començar a comportar de manera molt hostil cap als agents i, per això mateix, van acabar arribant els policies de l'ARRO, explica el Segre. La mala actitud dels nois va continuar i, tal com s'aprecia a les imatges, molts d'ells insulten els policies fins que, finalment, acaben a cops de porra.

"Les aglomeracions i no respectar les mesures provoquen contagis. Fem una crida a la responsabilitat i al civisme aquests dies, sobretot a les nits. Som comprensius i permissius, però cal fer compatible les ganes de festa amb les mesures preventives i amb el descans dels veïns", expliquen des de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.

Una persona detinguda per atemptar contra els agents de l'autoritat

Després de dues hores, afortunadament, van aconseguir dissoldre el botellón i van denunciar 10 persones. Per si no fos poc, la nit de dissabte a diumenge ha acabat amb una persona detinguda per atemptar contra els agents de l'autoritat, segons ha pogut saber ElCaso.cat.

Aldarulls l'última nit de les festes de Sants de Barcelona

Malauradament, a les festes de Sants de Barcelona també s'han produït aldarulls: la Guàrdia Urbana de Barcelona ha desallotjat a més de 25.000 persones i ha detingut una persona per atemptar contra els agents de l'autoritat. Per si no fos poc, hi ha hagut apunyalaments a Nou Barris i a la Barceloneta.