Un jove de 21 anys ha rebut un tret a Madrid aquest diumenge. Concretament, al barri de Villaverde, on els últims mesos han augmentat les agressions per suposats membres de bandes llatines juvenils. En aquest cas, tot i que encara no s'ha confirmat la relació atès que la Policia Nacional ha obert una investigació per esclarir els fets, l'home va ser abatut per una bala a l'abdomen, segons han explicat els serveis d'emergència de la capital espanyola, al carrer Godella.

Ferit greu i traslladat a l'hospital

El noi va ser atès al carrer pels facultatius del SAMUR que, poc després i un cop estabilitzat, van traslladar-lo a l'hospital 12 d'octubre de la ciutat en estat greu. L'home es recupera en aquests moments en el centre sanitari, tot i que no ha transcendit més informació al respecte. L'agressió va donar-se en un barri que ja s'ha tornat un punt calent de la capital espanyola i que va patir l'últim crim el passat 5 de desembre.

La víctima de principis de mes, en William, va ser assassinat d'un tret al carrer Angosta, al mateix barri madrileny on ha estat agredit el noi de 21 anys aquest diumenge. William pertanyia a la banda llatina juvenil dels Trinitarios i, amb tan sols 15 anys, va ser abatut per un dels seus rivals del clan Dominical Don't Play.

Un company seu, present en el tiroteig, va ser assistit pels serveis d'emergències i presentava una ferida per arma de foc a l'abdomen, el mateix modus operandi per liquidar enemics que haurien fet servir pel noi d'aquest diumenge. No obstant això, la Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació per esclarir les causes reals i si hi ha relació amb les bandes juvenils que han tornat a mobilitzar-se amb actes violents a Madrid.