Un turista suec que estava de vacances a Benidorm ha viscut una de les nits més memorables de la seva vida. L'individu, de 29 anys, estava a un club-discoteca de la ciutat alicantina, però, a causa dels efectes de l'alcohol, es va quedar adormit dins el reservat que havia llogat. En despertar-se, va observar que li faltaven diversos accessoris: el rellotge valorat en 10.000 euros, un collaret valorat en 100 euros, i una polsera valorada també en 100 euros; el botí complet ascendia als 10.200 euros. La principal sospitosa del robatori: una ballarina eròtica, o stripper, que l'home havia contractat hores abans per a gaudir d'un ball eròtic privat

L'home, després de despertar-se i confirmar que algú li havia robat algunes de les seves pertinences, ha acudit aquest matí a les dependències policials de la Policia Nacional de Benidorm per denunciar els fets, amb l'objectiu de recuperar, també, els objectes sostrets. La Policia Nacional ha començat la investigació i no ha estat difícil trobar l'autora del robatori, ja que l'home ha pogut proporcionar als agents una descripció detallada de la principal sospitosa. 

L'home va quedar-se adormit al reservat durant el ball eròtic privat que havia contractat

Les fantasies no sempre es fan realitat i, si no, que li ho expliquin al turista suec que pretenia complir una de les seves a una discoteca de Benidorm. A la discoteca on havia acudit l'home treballen diverses ballarines eròtiques, i el local ofereix als clients balls privats als reservats de què disposa. L'home, després d'unes hores de festa i de beure, va contractar una de les ballarines eròtiques de l'establiment perquè el delectés amb un d'aquests sensuals balls. No obstant això, les quantitats d'alcohol ingerit prèviament van fer el seu efecte, i l'home va quedar-se adormit durant l'exhibició privada per la qual havia pagat, i que va sortir-li molt més cara del que probablement havia pagat en un inici. La ballarina, en observar que el seu client s'havia quedat adormit en mig del ball, va aprofitar l'ocasió i va despullar-lo a ell, però dels seus cars accessoris. Així, la noia va sostreure al turista el seu rellotge, valorat en 10.000 euros, i dues joies, un collar i una polsera, que costen 100 euros cadascun. A continuació, la jove va marxar del reservat, deixant que l'home dormís la mona. 

La Policia Nacional ha detingut la jove lladre: una nigeriana de 25 anys sense antecedents penals

El turista ha acudit aquest matí a la comissaria de la Policia Nacional a interposar la corresponent denúncia per aquest cas de robatori. Allà, l'home ha explicat els fets tal com van ocórrer, i ha proporcionat una descripció de la ballarina que havia contractat i de qui principalment sospitava. Els agents de la Policia Nacional, amb aquestes dades, han localitzat a la sospitosa dels fets i l'han detinguda com a presumpta autora d'un delicte de furt. La detinguda, una jove nigeriana de 25 anys, sense antecedents penals previs, passarà a disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Benidorm.