On és la Isabel? Aquest dissabte 16 d'octubre es compleixen quatre mesos de la misteriosa desaparició d'aquesta veïna de Cervera, a qui sembla que se l'ha empassat la terra.

Isabel Teruel Carrillo desapareix a Cervera

Isabel Teruel Carrillo, de 75 anys, va desaparèixer en estranyes circumstàncies el 16 de juny del 2021 a Cervera (Segarra). Tot va començar quan la seva exparella la va anar a visitar a casa, però va veure que no estava a casa. 

Isabel Teruel Carrillo / SOS Desaparecidos

Isabel Teruel Carrillo va desaparèixer fa quatre mesos a Cervera (Segarra) / SOS Desaparecidos

"L'única cosa que trobem a faltar és el seu DNI"

Immediatament, van alertar als Mossos d'Esquadra, que es van desplaçar fins al lloc dels fets. "Allà vam descobrir que ella havia marxat sense res a sobre, Es va deixar la bossa de mà, la cartera, les claus de casa i les targetes de crèdit. L'única cosa que trobem a faltar és el seu DNI", explica la filla de la desapareguda a El Cierre Digital.

Cap moviment als seus comptes bancaris

Ni els seus amics ni familiars van notar res estrany els dies abans d'aquesta estranya desaparició. Teruel té depressió i asma i, de fet, necessita medicació, però des que va desaparèixer no s'ha fet cap moviment als seus comptes bancaris ni ha comprat cap medicament amb la targeta sanitària. 

Si algú en té alguna pista que truqui a Emergències 112

La Isabel mesura 1,57 metres, pesa uns 62 quilos, és de complexió prima i té el cabell curt, ondulat i castany. Els seus ulls són de color marró i va ser vista per última vegada a Cervera. Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que immediatament es posi en contacte amb Emergències 112, amb SOS Desaparecidos o amb els Mossos d'Esquadra.

També busquen la Sandra Culli, desapareguda fa mesos a Vilassar de Mar

Una altra dona desapareguda en estranyes circumstàncies i de qui no se'n té cap pista és la Sandra Culli, que va ser vista per última vegada a Vilassar de Mar (Maresme) el 26 de desembre del 2020. Va sortir a donar una volta, però no va tornar a aparèixer i demanen col·laboració ciutadana per trobar-la com més aviat millor.

Igual que en el cas de la Isabel, ha estat una desaparició misteriosa que ningú esperava. Les càmeres de seguretat la van gravar en direcció al passeig marítim i, des de llavors, se li ha perdut completament el rastre. 

Sense rastre de Caroline del Valle

Una altra persona desaparició misteriosa a Catalunya és la de Caroline del Valle, una menor d'edat que va desaparèixer fa anys, en estranyes circumstàncies, a la zona Hermètica de Sabadell (Vallès Occidental) i, des de llavors, ningú sap on està ni hi ha cap persona a presó com a responsable dels fets. Tant els policies com els familiars sospiten que es tracta d'una desaparició forçada, tot i que no es descarta cap hipòtesi.