Un home ha estat detingut als Estats Units per matar a trets dues dones que no li pagaven el lloguer. Segons les primeres proves presentades, tot apunta que es tracta d'un crim premeditat.

Els fets han passat a Las Vegas

Els fets van passar el 10 d'agost a les 0:20 a Las Vegas, als Estats Units. Tot va començar quan la Policia va rebre l'avís que s'havia produït un tiroteig a l'avinguda West Chicago.

Dues dones mortes i un home ferit en el tiroteig

Quan es van desplaçar fins al lloc dels fets, van poder comprovar que fora de l'edifici hi havia una dona greument ferida i un home amb múltiples ferides. La dona presentava ferides de bala i, al cap d'una estona va acabar morint. L'home supervivent va ser traslladat a l'hospital i el van poder salvar.

Arnoldo Lozano-Sánchez

Els agents van ser alertats que a l'interior del pis hi havia el presumpte autor dels fets: Arnoldo Lozano-Sánchez, de 78 anys i propietari del pis on estaven vivint les víctimes del tiroteig.

Tot i que en un principi Lozano-Sánchez no volia sortir del pis, finalment es va rendir i els policies van entrar, comprovant que al seu interior hi havia una altra dona morta amb signes evidents d'haver patit una mort violenta.

Policía USA / Getty Images

Un home ha estat detingut per assassinar les seves inquilines perquè no li pagaven el lloguer, als Estats Units / Getty Images 

Dos delictes d'assassinat i un altre de temptativa d'assassinat

Per aquest mateix motiu l'home va ser detingut per dos delictes d'assassinat i un altre de temptativa d'assassinat. Però per què volia matar els inquilins? Segons declara un testimoni a Klas-Tv, perquè les víctimes no li pagaven el lloguer del pis i que, per tant "solucionaria el problema a la seva manera", declaracions que podrien ser una prova de què es tracta d'un crim premeditat.

L'assassí "no entén per què se l'està jutjant"

L'endemà dels fets, Lozano-Sánchez va ser posat a disposició judicial i s'enfronta a penes de presó per dos delictes d'assassinat i un intent d'assassinat. L'acusat ha explicat que "no entén per què se l'està jutjant" i haurà de tornar a declarar el 16 de novembre. Els policies han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Amenaces per l'intèrfon a Las Vegas: "Vull violar-la i matar-la"

Aquest no ha estat l'únic succés a Las Vegas en els darrers dies i, de fet, fa gairebé un mes, un home també va ser detingut en aquesta ciutat per amenaçar de mort i de violació una dona. El 21 de juliol a la nit, Amanda Nowak estava sola a casa quan un home va trucar la seva porta. El desconegut va començar a dir-li a través del porter automàtic que volia violar-la i matar-la. El sospitós continuava repetint que volia violar i matar la noia. Va explicar que portava un ganivet i una pistola i, finalment, el van detenir.