Tràgic accident aquesta matinada a Barcelona. Un taxi ha atropellat un home a l'altura del número 565 de la Gran Via, a l’Eixample, de la capital de Catalunya, causant-li la mort. Segons detalla l’Ajuntament de Barcelona en un comunicat de premsa, l'accident ha passat cap a un quart de cinc de la matinada. El conductor del taxi ha atropellat l’home, que estava a la zona de plaça d’Universitat, després de no veure’l mentre creuava per un dels carrils secundaris de la Gran Via.

El taxista, que ha donat negatiu tant al test d'alcoholèmia com a la prova de drogues, assegura que no ha vist l’home i que fins i tot l’ha arrossegat un tram de carrer, fins a la següent cantonada, on l’ha detectat. L’home, d'entre 35 i 40 anys, presentava greus ferides i no s’ha pogut fer res per salvar-li la vida.

Investigació per aclarir els fets

S'ha obert una investigació per aclarir els fets. Ara mateix tot sembla indicar que la víctima ha travessat el carrer per una zona on no es podia i el taxista no l'ha vist. Igualment, la Guàrdia Urbana de la ciutat està analitzant el sinistre i l'atestat per tal de poder-ho confirmar. Fonts municipals han explicat que l'home de mitjana edat que ha mort atropellat aquesta matinada a Barcelona vivia al carrer.

Quatre vianants morts atropellats a Barcelona

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat dotacions de la Unitat d'Investigació i Prevenció de l'Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana, dels Bombers de Barcelona i del Sistema d'Emergències Mèdiques. Aquest any han mort 20 persones en accidents de Trànsit a Barcelona, quatre d'elles eren vianants.

El consistori ha lamentat els fets a través d'un comunicat i ha traslladat el condol a la família i a les seves amistats.