Els Mossos d'Esquadra han detingut un noi de 26 anys que aquest divendres va atropellar un altre conductor amb el qual acabava de tenir un accident de trànsit. Es dona el fet que la víctima era un agent de la Guàrdia Urbana de Tarragona que en aquells moments estava fora de servei. Els fets van tenir lloc al voltant de les dues de la tarda al quilòmetre 15,7 de la carretera T-11, a la rotonda d'entrada al barri de Torreforta de Tarragona. Els dos vehicles anaven en direcció al centre de la ciutat quan, en arribar a aquesta intersecció, el cotxe que anava darrere va frenar tard i es va encastar a la part posterior de l'altre turisme.

Ha atropellat l'altre conductor per fugir de l'accident

El conductor d'aquest segon vehicle, un home de 53 anys, va baixar del cotxe i es va aproximar a l'infractor per recriminar-li l'acció. Va ser en aquest moment, quan el noi va accelerar per fugir del lloc dels fets i va envestir l'home, fent-lo caure a terra i provocant-li diverses ferides greus, segons ha explicat la policia catalana. Al punt del succés es van desplaçar efectius dels Mossos d'Esquadra, dels Bombers de la Generalitat i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La víctima, un agent de la Guàrdia Urbana de Tarragona fora de servei, va ser traslladat en ambulància a l'hospital Joan XXIII, on va ingressar en estat menys greu.

Mentrestant, els Mossos van iniciar una cerca del conductor fugat per la ciutat de Tarragona amb l'ajuda de la Guàrdia Urbana. Un patrulla de la policia municipal el va veure al carrer Reial i el va perseguir fins que el van poder aturar a la plaça dels Carros. Els Mossos el van detenir i es van fer càrrec de la situació. Al noi, de 26 anys i veí de Torredembarra, li havien retirat tots els punts del carnet i no podia conduir. A més, en les proves de drogues practicades va donar positiu en el consum de cànnabis. Se l'acusa d'un delicte contra la seguretat del trànsit, un de lesions per imprudència greu i un altre d'omissió de socors.