Tres persones han resultat ferides lleus aquest diumenge a la tarda després que el conductor d'un cotxe hagi perdut el control del vehicle i hagi envestit la terrassa d'un bar al centre de Tarragona. Els fets han tingut lloc pocs minuts després de dos quarts de set de la tarda a la cruïlla dels carrers de Ramón y Cajal i de l'Alguer. Fins al lloc s'hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Segons sembla, el vehicle hauria perdut el control després que se li rebentés una roda. Ha pujat a la vorera, ha impactat contra un fanal i ha acabat envestint la terrassa d'un bar. Afortunadament, en aquell moment la gran majoria de gent que era a l'establiment es trobava a l'interior del local veient la segona part del partit del Nàstic. De fet, s'han assabentat de l'accident quan han escoltat el fort soroll que ha provocat, segons explica el Diari de Tarragona.

A causa de l'impacte, el cotxe ha acabat bolcat i tres persones han resultat ferides de poca consideració. Després de ser ateses 'in situ' pel personal sanitari, dues han estat traslladades en ambulància a l'hospital de Santa Tecla i una a l'hospital Joan XXIII. Una de les víctimes hauria rebut l'impacte del cotxe, mentre les altres dues tenien un atac d'ansietat. El fet que el vehicle hagi impactat primer amb el fanal ha evitat que impactés de ple amb la terrassa del bar i provoqués més ferits.

El conductor, detingut

El conductor ha estat detingut pels agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona acusat d'un delicte contra la seguretat viària. Segona detalla el citat mitjà, hauria donat positiu en la prova d'alcoholèmia. Després de l'accident, hauria sortit del seu propi peu del vehicle i s'hauria encarat amb els vianants que li recriminaven els fets.