Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest matí a Coma-ruga, el barri marítim del Vendrell, un home de 25 anys de nacionalitat marroquí que tenia una ordre de detenció judicial. L’arrest, però, no ha estat tan fàcil com el que van fer fa pocs dies els mateixos agents de paisà de la comissaria del Vendrell per detenir El Fassi, l’home que havia atropellat un agent dels Mossos a la capital del Baix Penedès. Avui, quan els agents s’han presentat al domicili per detenir-lo, i segons han explicat fonts de la policia a ElCaso.cat, l’home ha amenaçat els agents exhibint unes tisores de podar, ganivets i un pal. 

No només això. El jove ha marxat corrent i ha entrat en una casa, des d'on els ha llençat pedres i objectes contra el vehicle policial. Els agents de paisà dels Mossos han activat més patrulles després de veure que l’home s’havia atrinxerat en una casa del carrer del Ocells de Coma-ruga, i que podia anar armat. En poca estona s’han desplaçat a lloc diverses patrulles, que no han aconseguit que el jove s'entregués. Un equip de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la regió del Camp de Tarragona, que estava a Reus, també s’ha desplaçat fins al Vendrell. 

Atrinxerat amb una arma blanca

Tal com consta a l’atestat policial, s'ha intentat negociar amb el jove, tot i que lluny de col·laborar, encara ha seguit llençant coses contra la policia. Mentre estava atrinxerat, l’home ha exhibit en diverses ocasions una arma blanca, un ganivet de grans dimensions, amenaçant la patrulla i fent un gest com volent-se tallar el coll.

Quan ha deixat anar el ganivet, els agents l’han abordat, l’han reduït i l’han detingut. L’home quedarà imputat per un delicte d’atemptat contra agents de l’autoritat i detingut pel requeriment judicial que tenia pendent. Tot i que s’han viscut moments de tensió, cap dels agents dels Mossos d’Esquadra, dels de paisà, dels de les Unitats de Seguretat Ciutadana i també des d’ordre públic, han resultat ferits.