Els Mossos d’Esquadra investiguen un nou crim a Catalunya. Aquesta matinada ha aparegut un home molt malferit al mig del carrer a Lleida, a la capital del Segrià, al voltant de dos quarts de tres. Ha pogut ser traslladat a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on ha mort a dos quarts de sis de la matinada. 

Assassinat un taxista a Lleida

Es tracta d’un taxista, segons ha pogut saber ElCaso.cat. L’home ha estat agredit i després abandonat al mig del carrer, fora del seu taxi, on ha estat trobat, en un carrer del barri de la Bordeta, per la Guàrdia Urbana de Lleida, els Mossos i els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que l’han pogut estabilitzar i traslladar crític a l’hospital, on ha mort hores més tard. L'home presentava una desena de punyalades a la zona del coll.

Segons ha pogut saber aquest mitjà, l’home ha estat agredit amb una arma blanca, tot i que encara no està clar si l’han atacat a l’interior del vehicle o a l’exterior.

ElCaso.cat, de fonts de la investigació, ha pogut saber que tot sembla indicar que l’agressió s’ha produït a l’interior del taxi. El conductor, greument ferit, ha pogut sortir del vehicle, fins al voral del carrer, on ha estat trobat pels serveis d’emergència.

Els Mossos busquen l'autor dels fets

Tampoc s’ha pogut aclarir què ha pogut motivar l’enfrontament, i la policia ara mateix no s’atreveix encara a explicar si s’està investigant un robatori o una agressió per altres motius. Ara mateix no consta que hi hagi detinguts i no transcendit si els Mossos d’Esquadra tenen identificat l’autor de les ganivetades mortals.

La investigació se l’ha quedat el grup d’Homicidis de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la regió de Lleida.