Apunyalament el migdia d'aquest dissabte a Barcelona. Un individu va atacar un home als jardins Rubió i Lluch de la Biblioteca de Catalunya, al carrer Hospital de la capital catalana, amb una arma blanca: un ganivet o una navalla, molt probablement. Segons ha avançat Crónica Global, els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís al voltant de les 15.30 hores en relació a una agressió i, de fet, en arribar, la víctima es trobava en estat molt greu amb un tall profund a la cama, a l'alçada del bessó. Pel que sembla, s'estava dessagnant, per la qual cosa se li va practicar un torniquet per intentar parar l'hemorràgia.

L'home no es trobava en "condicions de declarar" després de l'apunyalament

Fins al lloc dels fets es van traslladar diversos efectius dels Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que van trobar-se l'home, com s'ha dit, en estat greu. Segons el mitjà citat, la víctima "no es trobava en condicions de declarar", per la qual cosa va ser directament traslladada a l'hospital. La policia catalana esperarà a la seva recuperació per prendre-li declaració. En aquests moments es desconeixen les motivacions de l'apunyalament i l'autor dels fets. No obstant això, s'ha obert una investigació per intentar enxampar-lo i identificar-lo.

L'únic que ha quedat al parc adjacent a la Biblioteca de Catalunya són unes petjades de sang per tot arreu, arran de la brutal agressió a ganivetades que es va produir aquest dissabte al migdia. Aquests jardins es troben a tocar de les Rambles, ja dins del barri del Raval i, precisament per la localització, els últims anys s'ha convertit en un punt de trobada pel tràfic i consum de drogues. No obstant això, encara és aviat per atribuir l'atac a això, tot i ser freqüents les baralles entre drogodependents als jardins i en aquesta part del districte de Ciutat Vella.