Crim i amagatall del cadàver al mateix pis. Un home de 52 anys ha estat detingut per la Policia Nacional a Alacant després de confessar haver matat amb un ganivet la seva inquilina, de 66, amb la qual compartia pis. Però no només va acabar amb la seva vida sinó que, a més, va amagar el cadàver de la dona durant gairebé un mes sencer embolicat amb bosses de plàstic i tapat dins d'un edredó de l'habitatge. L'homicidi, segons el Cos Nacional de Policia (CNP), va tenir lloc el passat 29 d'agost i, com que va ocultar el cos sense vida de la sexagenària, no s'ha conegut fins aquest diumenge a la nit, sobre dos quarts de dotze.

L'home de 52 anys, de nacionalitat espanyola, va trucar a la comissaria provincial de la Policia Nacional per explicar que havia acabat de forma violenta amb la vida de la dona amb qui compartia pis. No mantenia una relació sentimental amb ella, segons la informació disponible en aquests moments. Tot i això, segons el cos, hi havia antecedents de discussions per motius de convivència entre tots dos, però encara no s'han confirmat ni els motius ni les motivacions del crim del passat 29 d'agost descobert un mes després amb el cadàver amagat a l'habitatge situat al carrer Sant Vicenç d'Alacant. El domicili, a més, estava en un estat molt dolent de salubritat, amb deposicions per diferents espais i restes d'escombraries.

Cadàver en descomposició, ganivet i detingut

Així, doncs, la Policia Nacional en rebre la trucada del presumpte assassí confessant el crim va traslladar-se amb diverses patrulles fins al pis del carrer Sant Vicenç d'Alacant. Quan van arribar, els agents van trobar el cadàver d'una dona en avançat estat de descomposició, embolicat amb bosses de plàstic i tapat amb un edredó. També van intervenir diversos objectes útils per a la investigació, entre d'altres un ganivet que possiblement hauria utilitzat per perpetrar l'homicidi. El Grup de Delinqüència Violenta (Homicidis) de la Brigada Provincial de Policia Judicial s'ha fet càrrec de les perquisicions i l'home detingut ha estat traslladat als calabossos de la comissaria provincial. S'espera que passi a disposició judicial les pròximes hores.