Un caiman de més de quatre metres de longitud atemoreix un veïnat de Florida, als Estats Units. Els habitants d'un petit poble Largo van observar com es passejava el vigorós rèptil pels carrers, tot i això, no només va fer saltar totes les alarmes que l'animal fos per allà, atès que acostuma a ser habitual veure'ls per la zona, sinó perquè arrossegava un gran objecte. Era un cadàver i d'un ésser humà. Segons ha explicat Spectrum Bay News 9, el cos sense vida d'una persona va ser descobert a la boca de l'enorme caiman mentre avançava per un canal a prop de Clearwater aquest divendres a la tarda.

Diversos residents locals van veure l'escena mentre trucaven als serveis d'emergència i l'enregistraven. Els bombers de Largo juntament amb la Comissió de Conservació de Pesca i Vida Silvestre de Florida van aconseguir extreure l'animal de l'aigua per on estava arrossegant el cadàver d'una persona. Quan van aconseguir que sortia fins a la vorera d'un dels carrers propers al canal, a Clearwater, els agents van obrir foc i el van matar a trets. Els mateixos funcionaris que el van sacrificar asseguren que va morir "humanament".

Recuperen el cadàver després de matar al caiman

Respecte al cos sense vida de la persona que el rèptil de quatre metres de longitud arrossegava pel canal, va ser recuperat poc després per l'equip de bussos. Es tracta d'un individu adult, tot i que ara el metge forense serà l'encarregat de realitzar-li l'autòpsia per tal de determinar l'hora i la causa de la mort. Precisament a aquesta zona de Florida, un home va morir fa un any aproximadament, en circumstàncies molt similars. Va ser trobat mort en un llac ple de caimans prop del camp de golf Largo Disc i tot apuntava que es tractaria d'un incident amb aquests animals com molt probablement li ha succeït a la persona que aquest divendres a la tarda arrossegava el caiman abatut a trets per la policia.